"Žerom Boateng"
"Žerom Boateng"

Boateng propušta Ligu šampiona?

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.04.16. | 17:23

Nemac počinje sa treninzima posle tri meseca pauze, ali trener Gvardiola nije siguran da li će moći da igra protiv Atletika

Žerom Boateng

Trener Bajerna Pep Gvardiola očekuje da se defanzivac Žerom Boateng vrati treninzima tokom ove nedelje, ali ne može da garantuje da će nemački reprezentativac biti spreman i za polufinalne duele sa Atletikom iz Madrida.

Izabrane vesti

Štoper Bavaraca je van terena još od januara kada je povredio mišić u duelu sa Hamburgerom, a prošlog meseca je najavio da bi mogao da se vrati na teren sredinom aprila. Do prvog meča sa Jorgandžijama ima još devet dana, ali katalonski stručnjak nije siguran da li će se Boateng oporaviti na vreme.
„Treniraće već danas ili sutra, ali je dugo bio van terena, gotovo tri meseca i nisam siguran da će biti spreman za utakmice polufinala Lige šampiona. Ne znam da li ću moći da računam za njega“, istakao je Gvardiola.

Bajern sutra uveče igra sa Verderom u polufinalu Kupa Nemačke, a pokušaće da se domogne četvrtog finala u poslednjih pet godina i zadrži šanse za osvajajnje sva tri trofeja u sezoni u kojoj se oprašta od Pepa Gvardiole

(FOTO: Action Images)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

Žerom BoatengPep GvardiolaNemackaLiga šampionaBajern MinhenAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara