Bobo seje strah, Sidnej ruši gradskog rivala!

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.02.18. | 16:57

Nebesko-plavi u seriji od 14 utakmica bez poraza u nacionalnom prvenstvu

Nebesko-plavi su i ove sezone neprevaziđeni na Petom kontinentu. Sidnej je u seriji od 14 utakmica bez poraza u nacionalnom prvenstvu, a teško je očekivati da su ga poslednja dva meča u Azijskoj Ligi šampiona poremetila.

Četa Grejema Arnolda izgubila je kod kuće od Suvona, a potom remizirala na gostovanju Šangaj Šenhui, međutim, šampion Australije je dokazao da mu u domaćem takmičenju nema ravnog. Naročito kada u svojim redovima ima vrsnog strelca, Brazilca Boboa, koji u poznim fudbalskim godinama igra sezonu karijere. Nekadašnji napadač Bešiktaša i Kajserija postigao je 20 golova na 20 utakmica, pa se gradski rival Vestern Sidnej sa pravom plaši sutrašnjeg meča. Još ako bivši srpski reprezentativac Miloš Ninković bude raspoložen za igru, teško rivalu.

Izabrane vesti

Sidnej postiže 2,8 golova u proseku kada igra pred svojim pristalicama, a na osam od 11 prethodnih susreta dao je najmanje tri gola. Kada se u obzir uzme podatak da su Vonderersi igrali 3+ na pet proteklih utakmica jasno je da treba očekivati goleadu.

AUSTRALIJA 1 - 21. KOLO

Petak
Central Koust - Velington 1:0 (1:0)

Subota
Brizbejn - Njukasl 0:1 (0:0)
Melburn Viktori - Adelejd 3:0 (2:0)
Pert - Melburn Siti 2:1 (0:1)

Nedelja
08.30: (1,50) Sidnej (4,10) Vestern Sidnej (5,90)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeSidnejVestern SidnejMiloš NinkovićBobo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara