"Bojić"
"Bojić"

Bojić uspešno operisan u Rimu: Spreman sam za svaku vrstu napora

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.05.16. | 21:31

"Znam šta me čeka u narednim mesecima i pokušaću da se opravim što pre", poručuje odlični vezista

Bojić

Prvotimac Čukaričkog Petar Bojić uspešno je operisao prednje ukrštene ligamente u Rimu. Hirušku intervenciju na poznatoj klinici "Villa Stuart" obavio je profesor Paolo Mariani, u sportskoj medicini najbolji i izuzetno cenjeni stručnjak.

Izabrane vesti

Na ovoj klinici operisali su se poznati fudbaleri, među kojima su Toti, Tomazi, Vučinić, Božinov i mnogi drugi poznati igrači.
"Osećam se dobro. Koliko su mi rekli operacija je prošla kako treba. Zovu me i pitaju šta radim i kako sam. Nemam šta mnogo da im kažem osim da ovaj italijanski TV programu ima kvalitetan sadržaj. Šalu na stranu, stvarno sam OK. Sa mnom je jedan od naših fizitrapeuta Srećko Mihailović i moja devojka. Znam šta me čeka u narednim mesecima i pokušaću da se opravim što pre. Spreman sam za svaku vrstu napora", poručio je Bojić.

Prvi deo rehabilitacije Bojić će imati u Rimu baš u Rimu, dok je povratak u Beograd predviđen za 27. maj. Podsetimo, vezista Brđana se povredio nakon nesmotrenog starta defanzivca Partizana Nikole Milenkovića u utakmici 32. kola Superlige u Humskoj.

(FOTO: Action images)


tagovi

SuperligaSrbijaPetar BojićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara