Boka NEĆE, River HOĆE! Monumental otvoren, kreće nova drama

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.11.18. | 17:36

Da li će se igrati večeras?

U Argentini ključa, ne zna se ni da li će se večeras igrati famozni Superklasiko na Monumentalu.

Posle sinoćnjeg odlaganja zbog napada na autobus sa igračima Boke, meč je odložen za danas sa terminom u 21.00 čas. Ali sada je i to neizvesno. Iako potpis Bokinog predsednika Angelićija stoji na dokumentu u kojem se zvanično potvrđuje da će meč biti odigran večeras...

Izabrane vesti

Međutim, Boka Juniors je pre nekoliko minuta i zvanično zatražila da se meč suspenduje i da se River kazni!

U dokumentu koji su sinoć potpisali predsednici dva kluba i čelnici KONMEBOL-a, piše da su svi složni da se meč odigra večeras ako se obezbede uslovi za to. Međutim, Bokin predsednik Angelići je danas pod pritiskom igrača, stručnog štaba i navijača zatražio da se meč suspenduje jer pomenuti uslovi nisu ispunjeni. Kapiten Pablo Perez je povređen, a nekoliko igrača i dalje ima problem sa povraćanjem.

Boka se poziva na neki član 18. u statutu KONMEBOL-a u kojem piše da se u slučaju suspenzije utakmice, primene odgovarajuće kazne. U prevodu, Boka ne želi da igra i traži kaznu za River. A kazna može da bude gubitak meča službenim rezultatom, što znači titulu za Boku.

Odmah posle toga se oglasio River i pozvao navijače sa kartama da napune stadion. Kapije su otvorene pet sati pre poečtka utakmice i neki navijači već pristižu.

Čeka se rekacija KONMEBOL-a i njihova presuda. Videćemo da li će Boka biti naterana da igra...

(FOTO: reuters)


tagovi

Boka juniorsRiver PlejtSuperklasiko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara