""
""

Bolden pravi haos u Letnjoj ligi - nokautirao San Antonio (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.07.17. | 10:20

Ako ovako nastavi, Zvezdin košarkaš mogao bi da ostane u Filadelfiji

Košarkaš Crvene zvezde Džona Bolden nastavlja da pruža veoma dobre partije u Letnjoj NBA ligi u dresu Filadelfije. Poslednja u nizu došla je u pobedi Siksersa nad San Antonio Sparsima od 94:86.

Izabrane vesti

Australijanac je trijumfu doprineo sa učinkom od 16 poena i osam skokova, dok je na drugoj strani solidan učinak kod Sparsa imao Letonac Davis Bertans sa devet poena.

Za razliku od Boldena, košarkaš Mega Bemaksa Ognjen Jaramaz nije se proslavio u dresu Njujork Niksa u pobedi nad Majamijem od 91:72. Srpski bek nije uspeo da se upiše u strelce.

Identičan košgeterski učinak ali u ekipi Orlanda imao je momak koji se dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom, Stefan Janković. Njegova ekipa uspela je da zabeleži pobedu protiv Šarlot Hornetsa sa 86:78.

Odličnu partiju za ekipu Bostona pružio je hrvatski centar Ante Žižić. Postigao je 23 poena, uhvatio devet lopti, ali su Seltiksi poraženi od Jute Džez sa 68:65.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Ante ŽižićBoston SeltiksDavis BertansDžona BoldenLetnja ligaNBA ligaNjujork NiksOgnjen JaramazOrlando MedžikStefan Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara