""
""

Bolje Endi nego Milner - Liverpul konačno kupio levog beka

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.07.17. | 11:55

Hitronogi Škot stiže na Enfild za 9.000.000 evra

Liverpul je izgleda konačno rešio goruće pitanje levog beka. Španac Alberto Moreno ispostavio se kao potpuni promašaj, pa je tokom prošle sezone Džejms Milner, inače vezista, krpio rupu u poslednjoj liniji Crvenih sa Enfilda.

Izabrane vesti

Nije da je iskusni Englez loše radio svoj posao, ali je i Jirgenu Klopu jasno da mora da dovede pravog levog beka kako bi njegov tim bio konkurentan sa rivalima sledeće sezone. Nemac je pronašao pravo rešenje i to u redovima Hala, koji je nedavno ispao iz elite.

Endi Robertson, 23-godišnji reprezentatiavac Škotske, već je napustio pripreme Tigrova u Portugaliji i uputio se ka Liverpulu, kako bi realizovao transfer u redove velikana sa Enfilda. Hal Siti se složio sa ponudom od 9.000.000 evra, a ako hitronogog Škota krene karijera u Mersisajdu, moćiće da zaradi još 2.000.000 bonusa.

Šta dobija Liverpul sa Robertsonom? Svakako kvalitetnog levog beka koji se odlikuje izvanrednom brzinom i snagom. Ko je gledao ovog fudbalera zna da je pre dve sezone faktički sam nosio Hal do Premijer lige kroz ludilo u Čempionšipa, a iako su Tigrovi ovog proleća ispali iz elite, bio je jedan od ubedljivo najboljih fudbalera ovog tima.

Odigrao je čak 39 mečeva za Hal prošle sezone i uz gol zabeležio i tri asistencije. Klub mu neće praviti problem na putu da postane deo velikog Liverpula, a i Tigrovi će dobro zaraditi od njegove prodaje pošto ga je doveo iz Dandi Junajteda u leto 2014. za 3.600.000 evra. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiPremijer ligaLiverpulHal sitiEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara