""
""

Bomba Luke Milivojevića iz slobodnjaka u derbiju, nemoćan je Živko Živković! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.01.17. | 21:57

Srpski reprezentativac fenomenalnim golom stavio tačku na pobedu Olimpijakosa protiv prvog izazivača za titulu

Olimpijakos nema ko da zaustavi u Grčkoj, a Luka Milivojević igra sezonu života! Šampion Grčke je danas napravio još jedan ogroman korak ka novoj tituli, a srpski vezista je stavio pečat fenonemalnim golom iz slobodnog udraca.

Izabrane vesti

U zaostalom meču iz drugog kola, Olimpijakos je u gostima sa 2:0 savladao Ksanti, najprijatnije iznenađenje šampionata i drugoplasirani tim na tabeli. Ovom pobedom se Olimpijakos odlepio od Ksantija na 12 bodova prednosti.

Domaći fudbaleri su bili veoma motivisani da skinu skalp vladaru grčkog fudbala i da se približe na šest poena razlike čime bi prvenstvo opet dobilo na zanimljisvosti. Međutim, crveno-beli iz Pireja su ubili svaku nadu Ksantija koji je bio u seriji od pet pobede, od  čega na tri poslednje nije primio ni gol za šta je u mnogome zaslužan i bivši Partizanov golman Živko Živković.

Ipak, Olimpijakos je klasa za sebe i Ksanti je morao da pruži ruku boljem. Prvo je Braun Ideje matirao Živkovića u 38. minutu, da bi Luka Milivojević u 89. minutu stavio tačku prelepim golom iz slobodnog udarca! 


tagovi

Živko ŽivkovićOlimpijakosmeđunarodni fudbalLuka MilivojevićGrčkaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara