"Danijela Kruz (desno)"
"Danijela Kruz (desno)"

Bomba prelaznog roka na Marakani: Zvezda dovela pojačanje iz Kostarike!

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.09.15. | 18:58

Ženski fudbalski klub će od sada biti snažniji za Danijelu Kruz koja ima bogato internacionalno iskustvo

Danijela Kruz (desno)Ženski fudbalski klub Crbena zvezda dobio je veliko pojačanje. U pitanju je Danijela Kruz, koja je prethodne četiri godine provela u SAD. To je prenela i Zvanična Fejsbuk stranica kluba. Svojim bogatim iskustvom i kvalitetom sigurno će doprineti igrama crveno-belih devojaka.
Danijela Kruz Mehija (San Hoze, Kostarika), dvadesetčetverogodišnja Latinoamerikanka, reprezentativka Kostarike, učesnica svih svetskih šampionata, još od vremena kada je postala reprezentativka svoje zemlje, nakon četverogodišnje internacionalne karijere u SAD, svoju fudbalsku karijeru nastavlja u Crvenoj zvezdi", navodi se u saopštenju kluba.

Ona je otkrila da je veliki fan Novaka Đokovića.
"Oblačeći danas crveno-beli dres Daniela je sa ponosom istakla, kako joj je posebna čast da oblači dres velikog kluba, koji je u svojoj istorij bio ne samo prvak Evrope, već i prvak sveta, kao i da je presrećna što će svoju fudbalsku karijeru nastaviti u klubu za koji od svog rođenja navija i njen najveći idol i jedan od najboljih sportista na svetu, Novak Đoković", stoji se u saopštenju kluba iz Ljutice Bogdana 1.

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

ŽFK Crvena zvezdaSrbijaKostarikaEvropaDanijela KruzFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara