"Ivan Petrović ispred Saše Ilića"
"Ivan Petrović ispred Saše Ilića"

Bombarder iz Kragujevca na pragu Humske: Partizan dovodi Ivana Petrovića (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.08.14. | 16:44

Uprava crno-belih u završnim pregovorima sa doskorašnjim zadnjim veznim Radničkog

Ivan Petrović ispred Saše IlićaPartizan je korak do realizacije i drugog posla u letnjem prelaznom roku. Tri sedmice posle angažmana Branka Ilića, koji je pojačao konkurenciju u odbrani, crno-beli su blizu potpisa Ivana Petrovića (21) i pod uslovom ne bude veleobrta doskorašnji vezista kragujevačkog Radničkog će početkom naredne sedmice postati član kluba iz Humske 1, saznaje MOZZART Sport.

Uprava srpskog viceprvaka i mladi reprezentativac Srbije su u završnim pregovorima i velike su šanse da on već pre revanša sa Ludogorecom overi saradnju  i priključi se ekipi Marka Nikolića. Samo, čak i da se to desi do utorka, zadnji vezni ne bi mogao da bude prijavljen za revanš sa bugarskim predstavnikom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, već bi sačekao narednu rundu eliminacija (bilo za elitno, bilo za takmičenje u Ligi Evrope) kako bi ga klub registrovao za takmičenja pod okriljem UEFA.

Izabrane vesti

Ivan Petrović u Partizan stiže kao slobodan igrač, pošto mu je završetkom sezone istekao ugovor sa Radničkim, a on je pred kraj prvenstva, u razgovoru za naš portal, potvrdio da su ga Kragujevčani tokom proleća suspendovali u znak revanšizma što je odbio da produži ugovor. Situaciju na tržištu pratili su crno-beli i sva je prilika da će baš oni angažovati momka za kojeg se početkom prelaznog roka govorilo da bi mogao da pređe u Crvenu zvezdu, na čemu je posebno insistirao trener Nenad Lalatović.

Petrović u dresu KragujevčanaInače, Ivan Petrović je rođen 2. jula 1993. godine, dete je Radničkog, odigrao je pet utakmica za omladinsku reprezentaciju Srbije, minule sezone odigrao je 14 utakmica za Kragujevčane i postigao jedan gol. I to kakav, na meču protiv Javora, 10. maja ove godine savladao je golmana Ivanjičana Sašu Mišića sa – pola terena!

Pogledajte...

Dolazak Ivana Petrovića, ipak, neće biti i poslednji posao crno-belih u letnjem prelaznom roku. Predsednik Dragan Đurić je nedavno nagovestio da klub pregovara sa jednim iskusnim i petoricom mladih fudbalera, a jedan od njih mogao bi da bude štoper Rada Lazar Ćirković.

(FOTO: MN Press)


tagovi

transferi2014SuperligaSrbijaFK PartizanIvan PetrovićRadnički Kragujevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara