""
""

Bondžulić: Partizanov kvalitet je veći nego što tabela pokazuje

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.11.15. | 14:26

"Isto tako mogu da kažem da je i naš kvalitet veći nego što tabela pokazuje. Sastaju se možda dve ekipe sa najvećom rezultatskom krizom u prvenstvu. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i ne pružiti otpor, već biti pravi rival i da ćemo prekinuti negativni niz koji smo zaređali, pogotvo pred domaćom publikom", rekao je Igor Bondžulić

Pomoćni trener Jagodine Igor Bondžulić ocenio je danas da njegov tim očekuje težak meč protiv Partizana, uprkos tome što se aktuelni šampion nalazi u seriji loših rezultata.

Izabrane vesti

Crno-beli su od početka sezone odigrali ubedljivo najviše takmičarskih mečeva od svih superligaških timova, što svakako utiče na veliku premorenost aktuelnog šampiona.
"Partizan igra na tri fronta i najopterećenija su ekipa u našem šampionatu. Trenutno su u seriji loših rezultata, ali to je Partizan. Sigurno je da je njihov kvalitet veći nego što tabela pokazuje", rekao je Bondžulić na konferenciji za medije.

On se novinarima obratio umesto glavnog trenera Miljojka Gošića, koji je bolestan. Prema njegovim rečima, svi igrači su zdravi i konkurištu za utakmicu protiv Partizana.
"Isto tako mogu da kažem da je i naš kvalitet veći nego što tabela pokazuje. Sastaju se možda dve ekipe sa najvećom rezultatskom krizom u prvenstvu. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i ne pružiti otpor, već biti pravi rival i da ćemo prekinuti negativni niz koji smo zaređali, pogotvo pred domaćom publikom", rekao je Bondžulić.

Prvotimac Slavko Marić rekao je da je Partizan favorit i da će učiniti sve da prekine seriju loših rezultata.
"Imamo i mi snove i mislim da možemo da iznedimo Partizan na našem terenu. Na poslednjim utakmicama smo igrali dobro, ali to nije nagrađeno rezultatom, nadamo se da će se to promeniti i da ćemo već protiv Partizana izaći iz krize", rekao je Marić.

On je istakao da njegova ekipa mora da ima više koncentracije u završnici.
"Nadam se da će i to proći i da ćemo postizati golove i donositi dobre rezultate", zaključio je Marić.

Utakmica između Jagodine i Partizana igra se u nedelju od 17 sati na Gradskom stadionu u Jagodini.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK PartizanJagodinaIgor Bondžulić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara