"Đorđo Kjelini, Leonardo Bonući i Andrea Barzalji"
"Đorđo Kjelini, Leonardo Bonući i Andrea Barzalji"

Bonući: Mi smo jedinstvena grupa igrača koja se izborila za Skudeto!

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.05.13. | 11:40

"Osećali smo određeni pritisak, pogotovo u nekim utakmicama u prvom delu sezone, ali sve to je deo fudbala. U svakom slučaju, način na koji smo ove sezone postali prvaci pokazao je da smo napredovali kao ekipa", rekao je reprezentativac Italije

 

Đorđo Kjelini, Leonardo Bonući i Andrea BarzaljiFudbaler Juventusa Leonardo Bonući, dan posle odbranjene titule prvaka Italije, ocenio je da je Stara dama zasluženo stigla do trofeja jer je dominirala u Seriji A tokom cele sezone.
"Od samog početka šampionata smo bili najbolji, pokazali smo da smo jedinstvena grupa igrača koja se zajedno bori za ostvarenje cilja. To se videlo u najvažnijim mečevima, kada se 'lomio' rezultat i sezona. Sada smo uspeli, tri kola pre kraja, da dođemo do titule", rekao je Bonući italijanskim medijima.

Izabrane vesti

Ekipa Juventusa titulu je obezbedila pobedom kod kuće nad Palermom (1:0), a strelac jedinog gola bio je Arturo Vidal iz penala.
"Osećali smo određeni pritisak, pogotovo u nekim utakmicama u prvom delu sezone, ali sve to je deo fudbala. U svakom slučaju, način na koji smo ove sezone postali prvaci pokazao je da smo napredovali kao ekipa", dodao je reprezentativac Italije.

Juventus tri kola pre kraja takmičenja u Seriji A ima 11 bodova više od drugoplasiranog Napolija. Torinskoj Staroj dami ovo je 29. šampionska titula u klupskoj istoriji.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Arturo VidalEvropaItalijaJuventusLeonardo BonučiSerija ASkudeto

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara