"Milanski San Siro"
"Milanski San Siro"

Bor dobija svoj San Siro?

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.09.14. | 11:27

Fudbalski savez Srbije priprema ambiciozan projekat na istoku zemlje, i najavljuje da će na novom objektu igrati i reprezentacija

Milanski San Siro

Stadion Fudbalskog kluba Bor pre izvesnog vremena izazvao je pažnju medija zbog katastrofalnog izgleda oronulih svlačionica, ali prema rečima čelnika Fudbalskog saveza Srbije, uskoro će taj objekat služiti za ponos grada na istoku Srbije!

Izabrane vesti

Naime, kako je za TV Bor rekao Bogoljub Stepanović, predsednik sudijske organizacije FSS, uskoro bi trebalo da bude realizovan ambiciozan projekat izgradnje novog stadiona u Boru, a taj objekat podsećaće izgledom na milanski San Siro, a naravno, imaće višestruko manji kapacitet.
"U razgovorima sa ljudima iz lokalne samouprave i RTB-a Bor, sigurni smo, i stekli smo utisak, da Bor u narednih godinu dana pravi velelepni stadion sa 5.000 mesta, na kome će igrati i državna reprezentacija. Projekat tog stadiona, sličan je stadionu Milana", rekao je Stepanović na Borskom jezeru, gde se održava seminar za mlade fudbalske sudije.

Novi stadion, prema saznanjima portala Istmedia, bio bi na mestu sadašnjeg, koji koristi FK Bor.

Stepanović je naglasio i da je cilj da u narednom periodu Zaječarski i Borski okrug imaju predstavnika u Superligi Srbije, a trenutno su Bor, Ozren iz Sokobanje i Timok iz Zaječara članovi Srpske lige.

(Foto: Action Images)


tagovi

Bogoljub StepanovićBorPrva liga SrbijeSrbijaSuperligaTimokZaječar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara