"Nikola Ignjatijević"
"Nikola Ignjatijević"

Borac kuje plan – Kako na Čuku, Lalu i čačanski stari kadar?

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.03.17. | 12:26

Mladen Dodić misli da kondiciona i taktička sprema mogu da otključaju vrata uspešne misije

Nikola Ignjatijević

 Šta je Borac dao srpskom fudbalu? E, pa vidi se to po koktelu fudbalskih emocija koje će na teren Gradskog stadiona kraj Morave doneti deca čačanskog fudbala u dresovima Čukaričkog! Beograđane vodi Nenad Lalatović, stari ljubimac Zebri, kome na raspolaganju stoji nekadašnji kadarovci Borca u sastavu Darko ZorićAlen MašovićNikola Petrić, Aleksandar Jevtić i Ognjen Ožegović... Kako će na Lalino predznanje odgovoriti Mladen Dodić, šef stručnog štaba Borca?

Izabrane vesti

„Tačno je, kolega Lalatović je upoznat sa našim potencijalima, ali daleko od toga da uzajamno ne opipavamo puls. Naša je obaveza da dođemo do rezultata koji će potvrditi kvalitet igre koju trenutno imamo. To je centralna tačka oko koje se sve vrti, ali i ono što jedino na kraju  računa“, rekao je za MOZZART Sport, trener Borca, Mladen Dodić i nastavio da komentariše narednu utakmicu.
„Znamo da se u sastavu Čukaričkog nalaze stari igrači Borca. Isto tako svesni smo i brzine u kontrama i polukontrama koje su moguće u postavci Beograđana. Naravno mi igramo pred našom publikom, pa i to može imati uticaja na tok meča“, rekao je Dodić, na šta se simultano nameće pitanje kadrovskog stanja u redovima Borca.

Mladen Dodić

„Dobro je, svi su kondiciono i psihološki spremni. Jedino upitno ime na spisku igrača je Marković koga ćemo poštedeti ukoliko se pokaže da je njegov izlazak na teren rizičan. Ipak, treba nam svaki čovek, pa ćemo po pitanju pomenutog desnog beka tek doneti konačnu odluku“, priča Dodić, ali se samo po sebi nadovezuje pitanje opstanka ekipe iz Čačka u društvu Superlige Srbije.
„Jednostavno se mora dalje, a lično mislim, što je stav i ostatka stručnog štaba da Borac zaslužuje više. To je slično kao i kod Čukaričkog. Ni naš, kao ni njihov položaj na tabeli ne odslikava pravo stanje kvaliteta ekipe“, zaključio je trener Čačana svoju priču za MOZZART Sport pred susret 26. kola Superlige Srbije koji se igra na Gradskom stadionu kraj Morave, u nedelju s početkom u 15.00 časova.  

Piše: Miloš Milić

(Foto: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaOgnjen OžegovićNenad LalatovićMladen DodićDarko ZorićČukaričkiČačakBorac ČačakAlen MašovićAleksandar Jevtić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara