""
""

Borac slavi 90 godina fudbala kraj Morave

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.11.16. | 10:31

Čačanske Zebre pozivaju sve bivše grače, trenere i sportske radnike da 11. decembra prisustvuju proslavi velikog jubileja. Borac tom prilikom otvara teren s veštačkom travom, ali i vrata novih klupskih prostorija

Ko ne zna, krajnje je vreme da bude obavešten! Fudbalski klub Borac iz Čačka spreman je za proslavu 90 godina postojanja. Veliki jubilej slaviće se na terenu Gradskog stationa u Čačku 11. decembra. Iz tabora Zebri tim povodom stiže javni poziv svim bivšim fudbalerima, trenerima i sportskim pregaocima koji su deo svog života ugradili u Borac da na dan klupske proslave dođu i prisustvuju obeležavanju jubileja.

Izabrane vesti

„Počinjemo onako kako dolikuje. Tačno u 10 sati položićemo vence na Gradskom stadionu, a pola sata kasnije Borac će otvoriti teren s veštačkom travom. To naravno nije sve, jer Borac će tom prilikom otvoriti i nove klupske prostorije“, kaže za Mozzart Sport, Predrag Gagilo Kulašević, stari as čačanskog Borca, neumorni fudbalski pregalac, i predsednik organizacionog odbora za obeležavanje 90 godina života fudbalskog kluba iz grada na Moravi.

„Ne želimo nikoga da izostavimo. Zbog toga podvlačim da su svi naši bivši igrači i treneri pozvani na obeležavanje velikog jubileja. Svi oni su rado viđeni, jer budućnost kao i prošlost Borca i Čačka počiva na njihovim plećima“, naglašava Kulašević, i dodaje da će tim povodom u 12 sati pod pokroviteljstvom grada Čačka u prostorijama Doma kulture biti održana svečana akademija i otvorena izložba slika iz bogate, 90 godina duge istorije FK Borac.

Ovde bismo logično mogli staviti tačku na najavu dešavanja vezanih za jubilej Borca, ali pre toga dobro je spomenuti da će slavljenički tim 10. decembra u Atenici otvoriti veliki fudbalski turnir, odnosno zimsku ligu za osnovce pod nazivom „Jedan je Borac“! Cilj ovog turnira je približavanje dece sportu, jer Borac podsećanja radi oduvek bio rasadnik talenata koje je slava nakon stasavanja u Borcu čekala u prestoničkim, ali i inostranim klubovima.

Piše: Miloš Milić


tagovi

SrbijajubilejČačakBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara