""
""

Borac u finišu prelaznog roka doveo pojačanja iz Zvezde, Partizana i inostranstva!

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.09.15. | 13:29

Ivan Petrović, Stefan Đorđević i Crnogorac Darko Zorić novi su članovi čačanskih Zebri

Prelazni rok u Srbiji je gotov, a čačanski Borac je, čini se, u samom finišu napravio dobar posao. Čačanske Zebre su dovele bivšeg igrača Partizana Ivana Petrovića, doskorašnjeg igrača Crvene zvezde Stefana Đorđevića i internacionalca Darka Zorića.

Izabrane vesti

Petrović je kao slobodan igrač pre godinu dana pojačao Partizan ali je u crno-belom dresu upisao samo osam minuta na takmičarskim mečevima. 

Ugovor sa Borcem je potpisao doskorašnji igrač Crvene zvezde Stefan Đorđević. Ovaj 186 centimetara visoki levi bek je karijeru počeo u novosadskom Proleteru, da bi potom nastupao za Spartak, Banat, Voždovac i beogradske crveno-bele.

Novi član Borca do kraja sezone biće i talentovani crnogorski reprezentativac Darko Zorić. Reč je o odličnom levonogom igraču koji igra na poziciji plejmekera, ili kako se u fudbalskom žargonu kaže ”desetki”. Darko je rođen u Nikšiću 12. septembra 1993. godine. Matični klub mu je Sutjeska, odakle prelazi u Čelik, iz koga se prošle godine seli u Atinu.

Za AEK je odigrao 19 utakmica i postigao tri gola. Za mladu reprezentaciju Crne Gore je nastupao devet puta, dok je upisao i dva nastupa za najbolju selekciju naših suseda.

Piše: Đurđe Mečanin

(FOTO: MN Press/Starsport)


tagovi

SuperligaStefan ĐorđevićSrbijaIvan Petrovićdarko zorićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara