""
""

Boris Dijao ima novi klub!

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.07.16. | 08:15

Francuski as napustio San Antonio

Dani ozbiljnog poslovanja u San Antoniju! Sparsi su aktivirali transfer bombu angažovanjem španskog asa Paua Gasola, ali zbog toga klub je morao da „žrtvuje“ miljenika publike - Borisa Dijaa.

Izabrane vesti

Prema pisanju američke sportske štampe 34-godišnji francuski reprezentativac trejdovan je u Jutu Džez kako bi Sparsi napravili dovoljno mesta u budžetu za unosni ugovor španskog veterana. Džezeri su dobili veliko pojačanje, koji je u Teksas poslao dokumentaciju za prava 23-godišnjeg kombo beka Olivijea Hanlana, koji je prošle sezone nosio dres Žalgirisa. 

Nije poznato kakav ugovor će dobiti Dijao, koji se trenutno nalazi na Filipinima gde sa reprezentacijom Francuske pokušava da izbori plasman na Olimpijske igre. 

Međutim, jasno je da se polako završava jedna velika era u istoriji San Antonija. Tim Dankan bi u najskorije vreme trebalo da ozvaniči odlazak u penziju, Diao je otišao...

Još kada se dogodi da i Manu Đinobili i Toni Parker okončaju karijere ili promene sredinu... 

S druge strane Juta je takođe na pragu da završi nekoliko značajnih transfera. Klub bi, naime, trebalo da pojačaju iskusni plejmejker Indijane Džordž Hil, ali i Džo Džonson, koji je finiš sezone za nama proveo u Majamiju. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

NBA ligaletnji prelazni rok NBAJuta DžezBoris Diao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara