""
""

Bornmut hrabro - 35.000.000 za dvojac iz Čelsija

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.05.17. | 11:24

Asmir Begović i Nejtan Ake na meti Trešnjica

Bornmut se trudi da sagradi pozitivno stanje u ekipi na osnovu poslednja četiri kola u Premijer ligi (tri pobede) i za narednu sezonu želi da pazari ni manje ni više nego iz redova šampiona Čelsija. Trešnjice su spremile 35.000.000 evra kako bi dovele Asmira Begovića i Nejtana Akea.

Begović je stigao na Stamford Bridž pre dve sezone iz Stouka za 9.300.000 evra i od tada je zamena za Tiba Kurtou. Begović je bio blizu prelaska u Bornmut u januaru, kada je dogovor bio napravljen u načelu, ali je Konte želeo da ima iskusnog golmana u rezervi pa će to verovatno biti odloženo za ovo leto.

Izabrane vesti

Naravno, ako dovodite igrača iz šampionskog tima to košta, a u slučaju Begovića oko 11.000.000 evra. Još neki jaki klubovi se interesuju za njegove usluge, a to utiče na cenu.

Kada je Ake u pitanju, stvar je dosta komplikovanija. Holandski defanzivac je već bio na pozajmici u Bornmutu iz Čelsija.

A Čelsi niti mu daje neku veliku minutažu, niti je previše voljan da ga proda. Trešnjice će navodno biti raspoložene da ponude oko 24.000.000 evra za njegove usluge, ali pitanje je da li će im to proći.

Bornmut već pravi planove za narednu sezonu. I to baš hrabro.


tagovi

Asmir BegovićČelsiEngleskaEvropaNejtan AkePremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara