"Mihael Cork"
"Mihael Cork"

Borusija pobesnela na Vengera: Brini o tome kako ti igra tim, pusti naše igrače!

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.01.18. | 14:51

Sve zbog Pjer Emerika Obamejana

Mihael CorkArsen Venger je izgledao umereno optimistično pričajući o mogućnosti da Pjer Emerik Obamejan od proleća zaigra za Arsenal. U Dortmundu nisu nimalo blagonakloni prema takvom istupu šefa struke Tobdžija. Najblaže rečeno. Sportski direktor Mihael Cork prilično je besno reagovao na Vengerove reči.
"Kada pričaš o igračima koji nastupaju za druge klubove to je znak nepoštovanja", zagrmeo je Cork, ali se tu nije zaustavio.
"Ne postoji nikakav kontakt sa Arsenalom. Možemo samo da pretpostavimo da Arsen Venger ima dovoljno tema da razmišlja kad vidi kako mu igraju njegovi fudbaleri".

Cork nije jedini koji se naljutio. trener Peter Šteger rekao je samo da će Obamejan konkurisati za sastav ekipe protiv Herte, dok je izvršni direktor Hans Joahim Vacke bio oštriji.
"Obamejan mora da jasno kaže šefu da li je spreman da dao sve od sebe za Dortmund ili ne. O svemu ostalom tek ćemo pričati".

Izabrane vesti

Sa druge strane, u Berlinu se nadaju da će Obamejan još jednom pokazati svoj prgav temperament i da će zbog toga propustiti duel sa Hertom.
"Ne bi mi smetalo da ode. Bilo bi bolje za nas. Izuzetan je napadač", našalio se kolega iz protivničkog tabora Salomon Kalu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaPjer Emerik ObamejanNemackaMihael CorkEvropaEngleskaBorusija DortmundArsenalArsen Venger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara