""
""

Boston na nogama: Seltiksi prave drim tim - stiže Pol Džordž, a mete su i Hejvord i Grifin

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.06.17. | 23:40

Velike ambicije najtrofejnijeg kluba NBA lige

Dugo navijači Boston Seltiksa nisu iščekivali leto i početak priprema za sledeću sezonu. Verovatno još od leta 2007. kad su Pol Pirs, Rej Alen i Kevin Garnet krenuli u pohod koji je završio osvajanjem 17. šampionske titule.

Izabrane vesti

Kako navodi najpoznatiji američki transfer ekspert Adrijan Vojnarovski, uprava Seltiksa pokušaće da dovede Pola Džordža iz Indijane i Gordona Hejvorda.

Džordža će pokušati da dovedu putem trejda, dok je Hejvord u ovom trenutku slobodan agent. Naravno, moraju Seltiksi da vode računa o seleri kepu.

Zbog toga prvo žele da obezbede potpis Hejvorda, pa onda da vide koliko imaju prostora da kroz trejd dođu i do Džordža.

Postoji, međutim, i pitanje da li su čelnici Indijane spremni da čekaju početak jula, do kada bi Hejvord mogao da parafira ugovor sa Bostonom, pa da tek onda uđu u pregovore o trejdu Džordža.

A postoji i plan B, kako tvrdi Vojnarovski. U slučaju da Hejvord ipak ne dođe u Boston, Seltiksi će da pokušaju da dođu do Blejka Grifina, jednog od glavnih igrača Klipersa.

Grifin bi, tvrdi Vojnarovski, mogao dobro da se uklopi u ekipu Seltiksa pošto bi igrao na poziciji krilnog centra, mesto petice pripalo bi Alu Horfordu, a Džorž bi išao na poziciju niskog krila. Sa druge strane, prednost Hejvorda u odnosu na Grifina je činjenica da ima znatno manje problema sa povredama u prethodne tri sezone.

Bilo kako bilo, navijače Bostona čeka veoma zanimljivo leto, leto velikih iščekivanja i kovanja novih planova o stvaranju tima koji može da vrati staru slavu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Pol DžordžNBA ligaIndijana PejsersGordon HejvordBoston SeltiksBlejk Grifin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara