""
""

Božić: Loše; Andrić: Nismo bili ravnopravni

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.11.15. | 20:28

"Dogovor je bio da enegija bude na nivou 40 minuta, ali to nije bilo tako“

Teški dani za košarkaški klub Partizan. Crno-beli su doživeli ubedljiv poraz od Crvene zvezde u 8. kolu ABA lige s 77:92 i sada se nalaze na deobi poslednje pozicije na tabeli. Trener tekipe Petar Božić istakao je posle meča da je Partizan kao kolektiv odigrao loše.
„Bilo je dosta praznih minuta. Želja koja je postojala nije sprovedena u prave stvari koje su bile samo u prvoj četvrtini i u delu treće. Pokazivali smo i u prethodnim utakmicama dosta praznih minuta. Došli smo na ovaj meč s željom da ih bude što manje. Dogovor je bio da enegija bude na nivou 40 minuta, ali to nije bilo tako“.

Izabrane vesti

Božić ističe da njegov tim čekaju teške utakmice u nastavku takmičenja, ali da je sada lakše nego na početku sezone
„Pred nama je težak raspored. Na početku sezone i nismo imali vremena, sada imamo. Džons je trenirao kao i Andrić samo nedelju dana. Sigurno je da mnogo može da se nauči iz poraza. Ne bih komentarisao individualan učinak, igrali smo generalno loše. Ni Aranitovića ni Džonsa ne bih isticao. Kao tim smo odigrali loše“, istakao je Božić.

Mihajlo Andrić je istakao da mu je potrebno još vremena da se vrati u formu posle povrede.
„Čestitam Zvezdi na pobedi. Posle prve četvrtine imali smo prazan hod i nismo bili ravnopravan protivnik. Bili su bolji u svim segmentinma, nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice. Nadam se da ću uskoro biti na nekom dobrom fizičkom nivou. Želja je bila prisutna, ali nisam mogao da odigram dobar deo meča kako sam želeo“, zaključio je Andrić.

(foto; MN Press)


tagovi

SrbijaPetar BožićFK PartizanMihailo AndrićJadranska ligaABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara