"Darko Brašanac"
"Darko Brašanac"

Brašanac ispred Džigija, kompletno renovirana poslednja linija

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.02.13. | 12:34

“Potpuno smo spremni za nastavak sezone“, tvrdi trener Partizana Vladimir Vermezović

Darko Brašanac

Prelazni rok u Humskoj nije bio previše buran, ali će ekipa Partizana svejedno pretrpeti brojne promene obzirom da su pojedini fudbaleri koji su do sada uglavnom bili u ulogama rezervista radom na pripremama ubedili šefa struke Vladimira Vermezovića da izvrši par rokada u timu.

Izabrane vesti

Prva i osnovna je...
Darko Brašanac je odličan igrač i sjajno je odradio pripreme. Ozbiljno konkuriše za tim. Štaviše, u ovom trenutku ima prednost u odnosu na Nikolu Ninkovića“, rekao je Vermezović u razgovoru sa novinarima na sva usta hvaleći 20-godišnjeg vezistu o kome se već neko vreme govori kao o novom nosiocu igre crno-belih.

Brašanac, koji je od 2010. godine pa na ovamo odigrao svega sedam utakmica u Partizanu, po svemu sudeći će dobiti šansu da opravda poverenje javnosti.

Svojih pet minuta dočakeće i Vojislav Stanković, koji je tihim i predanim radom sa mesta levog beka istisnuo Aleksandra Lazevskog, Vladimira Volkova, pa i Stefana Aškovskog, iako je i to malo minuta koje je sakupljao uglavnom igrao kao štoper.
Voja sjajno radi i ako sve bude u redu, a podsetiću da je protiv Luke Koper izašao iz igre jer je osetio bol u loži, igraće protiv BSK-a  na startu prolećnog dela sezone“, kaže Vermezović i dodaje da ga ne plaši to što će poslednja linija crno-belih biti gotovo sasvim rekonstruisana u odnosu na onu iz jesenji.

Rovitog Miloša Ostojića zamenio je novajlija Tomislav Pajović, Aleksandar Miljković je suspendovan za dva prva meča, pa će na desnom beku zaigrati Branko Pauljević.
Jeste prilična promena, ali ne bojim se za odbranu. Biće to sve u redu. Pajović poznaje filozofiju Partizana i neće biti problema da se uklopi, Pauljević je tu već šest meseci, o Voji sam sve rekao“.

Inače, Vermezović bi u duelu sa BSK Borčom na startu sezone (utorak, 13 sati) trebalo da može da računa na Aleksandra Mitrovića, pošto su detaljni pregledi pokazali da njegova povreda meniskusa nije previše ozbiljna, pa će se mladi golgeter već u subotu vratiti treninzima.

Vermezović će, pak, morati da sačeka Lazara Markovića, koji i dalje muči muku sa bolom koji se sa trbušnog mišića spustio na prepone. Specijalista iz Votforda, kod kojeg se lečio i Filipo Inzagi, preporučio je da Markec ostane na ostrvu na terapijama, pa će uprava Partizana danas i doneti konačni sud o toj ponudi. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

darko brašanacFK PartizanSrbijaSuperligaTomislav PajovićVladimir VermezovićVojislav Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara