""
""

Bravo, Čukarički: Produžili ugovor s povređenim igračem

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.08.16. | 15:01

Petar Bojić, koji se oporavlja posle operacije ukrštenih ligamenata, ostaje na Banovom brdu do 2019. godine

Fudbaler Čukaričkog Petar Bojić produžio je ugovor sa klubom s Banovog brdaklubom do januara 2019. godine. Reklo bi se ništa neuobičajeno, ali ovakav potez čelnika Brđana zaslužuje respekt, jer je mladi igrač trenutno povređen.
"Hvala klubu što mi je izašao u susret i produžio ugovor u trenutku kad sam povređen što u Srbiji sigurno nije praksa. „Klub mi je omogućio lečenje i individualne treninge u vrhunskim uslovima, pa se već zagrevam da se skroz priključim ekipi i stvarno je podrška koju sam dobio u svom klubu neprocenjiva", poručio je Petar Bojić

On je pokidao  prednje ukrštene ligamente na utakmici domaćeg prvenstva 23. aprila ove godine.
"Dva dana nakon te utakmice dobio sam dijgnozu povrede i odmah su me zvali iz kluba i obezbedili mi operaciju u Rimu na klinici Vila Stjuart kod vrhunskog hirurga Paola Marijanija. Sve je proteklo u najboljem redu. Nakon 17 dana oporavka vratio sam se u Beograd i počeo privatno da treniram sa jedinom od najpoznatijih kondicionih trenera i stručnjaka za oporavak igrača Andreje Milutinovića. Njega je zbog mene angažovao moj klub i jako sam zahvalan i zbog toga", naveo je Bojić. 

Izabrane vesti


tagovi

Petar BojićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara