"Fatih Terim i Emanuel Ebue"
"Fatih Terim i Emanuel Ebue"

BRAVO! Fatih Terim zvao Ebuea u Galatasaraj kako bi ga spasao bede

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.12.17. | 13:04

Potresna priča defanzivca iz Obale Slonovače protutnjala svetom, a legenda turskog fudbala nije ostala ravnodušna!

Fatih Terim i Emanuel Ebue

Potresna životna priča nekadašnjeg heroja Arsenala Emanuela Ebuea prostrujala je munjevitom brzinom kroz sve delove sveta i apsolutno niko nije mogao da ostane ravnodušan! Ali pravi, pošteni ljudi i dalje hodaju među nama.

Izabrane vesti

Ekspresno pošto je obelodanjeno kakav život vodi nekadašnji defanzivac reagovao je trener Galatasaraja i legenda turskog fudbala Fatih Terim! Kako prenose svi turski mediji, Terim je zvao Ebuea da se vrati u Galatasaraj i postane pomoćni trener pionira najvećeg turskog kluba! Momak iz Obale Slonovače je posao oberučke prihvatio i njegov život će polako početi da se vraća u normalu.
"Vest o tome kako živi Ebue čuli smo u svlačionici posle utakmice. Morao sam da reagujem", izjavio je Fatih Terim nakon pobede nad Gectepeom, što je izazvalo veliko oduševljenje među pripadnicima sedme sile. 

Ebue i Terim su svojevremeno imali odličnu saradnju. Bilo je to u vreme dok se Ebue još bavio fudbalom, a Terim bio u prethodnom trenerskom mandatu na klupi Galatasaraja. Terim ga je upravo i doveo iz Arsenala 2011. godine, posle čega se na Turk Telekom Areni zadržao punih pet godina. 

Informaciju koja je oduševila javnost potvrdio je i Ebue na društvenim mrežama, a navodno su celu akciju podržale i igračke legende Galatasaraja - Hasan Šaš i Nečati Ateš.
"Jako sam srećan što ću ponovo moći da radim sa Terimom i što mi je dao zaduženje u Galatasaraju. Fatih Terim mi je kao otac, mnogo ga volim i sve bih uradio za njega", izjavio je Ebue

Potpuni haos u kojem živi posle razvoda od žene, zbog čega je izgubio gotovo sve, dovela je Ebuea do prosjačkog štapa, a u nedavnoj ispovesti je čak priznao da razmišlja i o samoubistvu jer mu više ništa nije ostalo od bogatstva koje je stekao

(FOTO: Action Images)


tagovi

Emanuel EbueEvropaFatih TerimGalatasarajSuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara