"Bruno Mezenga"
"Bruno Mezenga"

Bruno Mezenga na pragu transfera u Bešiktaš za četiri miliona evra

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.08.14. | 17:01

Nekadašnji napadač Crvene zvezde blizu prelaska u redove slavnih istanbulskih Orlova

Bruno Mezenga

U Crvenoj zvezdi promašaj, a u turskoj Superligi zvezda prelaznog roka.

Izabrane vesti

Brazilski napadač Bruno Mezenga je jedna od tema dana u fudbalskoj javnosti Turske s obzirom da se nalazi na pragu transfera u Bešiktaš. Slavni klub iz Istanbula je Mezenginom akteulnom klubu Ahisaru ponudio četiri miliona evra za brazilskog golgetera. Velike su šanse da će posao biti završen u narednih par dana...

Mezenga je u prošloj sezoni bio udarna igla Ahisara za koji je postigao 11 golova u 31 prvenstvenom meču i privukao pažnju Bešiktaša koji juri plasman u Ligu šampiona i adekvatna pojačanja. Predstavnici Bešiktaša su se danas sastali u Izmiru sa Mezenginim menadžerom i navodno je dogovor između te dve strane sklopljen. Ostaje sada da i Ahisar da zeleno svetlo, a s obzirom na ponuđena četiri miliona evra nije isključeno da se i to desi. Pogotovo s obzirom da Mezenga navodno ima usmeni dogovor s upravom Ahisara da mu se omogući odlazak ukoliko stigne ponuda nekog od tri najveća turska kluba.

Mezenga se nije proslavio tokom one jedne sezone u Crvenoj zvezdi kada je u 18 mečeva postigao pet golova, ali je ostao upamćen po onom prelepom golu petom u meču protiv Smedereva. 

Podsetimo da je Ahisar pre par dana prodao i najboljeg igrača Omara Nijasa koji je za 5,5 miliona evra prešao u moskovsku Lokomotivu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

TurskaFK Crvena zvezdaEvropatransferi2014Super ligBruno MezengaBesiktas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara