"Jovović"
"Jovović"

Budućnost je njegova prošlost, ali on veruje u Budućnost!

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.03.16. | 12:31

"Bilo bi veliko iznenađenje da izabranici Dejana Milojevića još jednom trijumfuju, verujem da će se serija vratiti u Podgoricu", poručuje Igor Jovović

Jovović

Nakon što je napustio klupu podgoričke Budućnosti trener Igor Jovović je pruzeo ekipu nikšiće Sutjeske, ali se ni tu nije dugo zadržao. Kako za MOZZART Sport kaže dogovor dve strane je bio da mladi stručnjak predvodi Nikšićane do kraja ligašog dela ABA lige, a onda je došlo do planiranog raskida saradnje.
"Izašao sam u susret prijateljima iz Sutjeske i pokušali smo da izborimo opsanak, ali je to bila teška misija. Ipak, na kraju je jedna lopta odlučivala... Sutjeska je rasformirala sastav, sa mladim igračima igraće domaći šampionat i sve je onako kako smo se dogovorili".

Izabrane vesti

Da li ima nekih nagoveštaja o novom angažmanu?
"Sa agentima sam u svakodnevnom kontaktu, ali mislim da je najrealnije novi ugovor očekivati negde oko leta, kad se formiraju timovi i kreću pripreme, sad je sve u završnoj fazi, mada nikad se ne zna".

Kako komentarišete pobedu Mega Leksa u Podgorici?
"Poraz Budućnosti je sve iznenadio, Mega je najmlađa ekipa, ali potvrđuje da se tamo odlično radi, da postoji sistem, karakter... Igrali su i oslabljeni za Kabu i Jaramaza. Večeras očekujem reakciju Budućnosti, poseduju kapacitet, iskustvo, nadam se da su uvideli sve pogreške, napravili analizu. Budućnost mora spustiti domaće na manji broj primljenih poena, nikako ne smeju da prime 85 poena kao u prvoj utakmici. Bilo bi veliko iznenađenje da izabranici Dejana Milojevića još jednom trijumfuju, verujem da će se serija vratiti u Podgoricu", zaključio je Jovović.

Utakmica Mega - Budućnost igra se od 21.00.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Mega LeksJadranska ligaIgor JovovićBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara