""
""

Bugari pišu: Vraća se Božinov! Valeri odgovara: Ne, samo mnogo volim Partizan

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.10.17. | 18:08

"Niko ne može da mi oduzme ljubav prema Partizanu", kaže Bugarin

Pamte navijači Partizana Valerija Božinova po dobrom, iskustvu koje je doneo u Humsku 1 i tome što je pokazao iskrenu emociju prema crno-belom dresu.

Izabrane vesti

Ovih dana bugarski golgeter čeka svoju šansu da ponovo krene u akciju, a bugarski mediji su tokom dana lansirali vest da je Božinov na pragu povratka u Partizan. On je sada bez angažmana, posle rastanka sa Lozanom i trenutno se nalazi u Srbiji. Tim povodom kontaktirali smo Božinova, koji nam je rekao sledeće:
"Svi znaju kakav je moj odnos prema Partizanu. Ja ovaj klub doživljavam kao svoj i volim ga, međutim od povratka među crno-bele u ovom trenutku zaista nema ništa. Pretpostavljam kako su u Bugarskoj plasirali tu informaciju, jer sam ja sinoć posle gola Bambija Tošića u Čačku na društvene mreže okačio 'Napred Partizan, volim Partizan'. Oni znaju da sam trenutno u Beogradu, ali ponavljam - nijednog trenutka nisam pričao o mogućnosti da se vratim", izričito tvrdi Božinov za MOZZART Sport.

On je trenutno slobodan igrač, trenutno individualno trenira u iščekivanju novog angažmana.
"Ovde sam kupio kuću, volim ovaj grad i zemlju i doživljavam ih kao svoje i niko ne može da mi oduzme ljubav prema Partizanu. Međutim, trenutno Partizan igra dobro, u igri je na svim frontovima, ima dobre napadače i ni sa kim nisam pričao na tu temu"

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK PartizanSrbijaSuperligaValeri Božinov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara