"Može biti novi idol Bugarske?"
"Može biti novi idol Bugarske?"

Bugarski vunderkind skita po Evropi – interesuju se Juventus, Mančester Siti…

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.01.15. | 13:09

Božidar Krajev ima 17 godina, igra za Levski i omiljen je klinac legendarnog Hrista Stoičkova

Može biti novi idol Bugarske?U velikim klubovima uvek je gužva na treninzima, ali ovih dana sa najboljima po Evropi radi i jedno novo lice. Božidar Krajev, 17-godišnjak iz Levskog, doputovao je danas na probu u Mančester Siti, pošto je prethodno već bio gost Juventusa. A ko je u stvari u pitanju? Bugari tvrde jedan od najvećih svetskih talenata zbog čega Juventus i dalje vaga da li da mu ponudi ugovor. U Sitiju će doduše raditi sa U19 timom Građana.

Levski se nada dobroj zaradi, pošto Krajeva ugovor veže za sofijski klub za naredne tri sezone.
"Ovaj poziv Sitija predstavlja veliku čast za mene. Ali nisam uopšte nervozan. Čak i ako ne potpišem za Siti ili Juve. Nemam problem da ostanem u Levskom", smireno će Krajev, koji je prve fudbalske korake učio u akademiji Hrista Stoičkova u Španiji.

Izabrane vesti

Legendarni Bugarin nije ostao imun na njegov potencijal.
"Najbolji je kada dribla u punom trku, ali posebno cenim to što nije nimalo sebičan i što voli da igra za tim", hvali Stoičkov.

Isključivo u superlativu o Krajevu govori i Spas Dževizov, direktor Etropole akademije u Bugarskoj u kojoj je mladi fudbaler nastavio karijeru kada se vratio u otadžbinu.
"Takav talenat se rađa jednom u 10 godina. On je već sada kompletan fudbal. Odlična kontrola lopte, vizija, jedinstvena sposobnost dodavanja".

Upamtićemo, pa ćemo prvom prilikom obratiti pažnju…

(FOTO: Action Images)


tagovi

međunarodni fudbalMančester SitiLevski SofijaJuventusEvropaBugarskaBožidar Krajev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara