"Fudbaleri Borca ne treniraju već danima iz protesta"
"Fudbaleri Borca ne treniraju već danima iz protesta"

Čačani štrajkuju, ali igraju protiv Spartaka!

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.09.15. | 14:30

“Igrači ne treniraju jer im se duguju pet plata i dve premije. Jesu u konfuziji zbog cele situacije, ali se nadam da ćemo se neporaženi vratiti iz Subotice”, kaže trener Lalatović

Fudbaleri Borca ne treniraju već danima iz protesta

Trener čačanskog Borca Nenad Lalatović izjavio je da će njegovi igrači, uprkos tome što su u štrajku i ne treniraju, odigrati subotnju utakmicu Superlige protiv Spartaka.
"Oni su se obratili meni rekavši da nisu primili pet plata, kao i dve premije. O tome sam obavestio upravu kluba, koja je obećala da će problem biti rešen, ali to do danas nije ispunjeno", naveo je Lalatović.

Izabrane vesti

Nekadašnji trener Crvene zvezde je ocenio da je uprava Borca, kao i gradsko rukovodstvo, trebalo da prepozna probleme igrača koji nemaju od čega da žive. Lalatović je podsetio da su Čačani u prethodnim kolima ostvarili izuzetne rezultate i ocenio da je to nepravedan odnos prema njima. 

Govoreći o utakmici protiv Spartaka, šef struke Borca smatra da su Subotičani favoriti, zbog sveukupne situacije.
"Najvažnija je psiha fudbalera, ali oni su sada zbog svega navedenog u konfuziji. Nisu tražili kompletne isplate, već samo jednu zaradu. Uprkos svim problemima, nadam se da ćemo se iz Subotice vratiti neporaženi", rekao je Lalatović, ističući da je veliki hendikep to što nisu trenirali. 

Prema njegovim rečima, u subotu za Čačane neće nastupiti Zec, Krstić i Vukmirović.

Utakmica između Spartaka i Borca biće odigrana u subotu od 16 časova na stadionu u Subotici. 

FOTO: Star Sport


tagovi

SuperligaštrajkNenad LalatovićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara