"Đuro Zec ispred Dušana Anđelkovića"
"Đuro Zec ispred Dušana Anđelkovića"

Čačanski plan za plasman u Evropu: Da zaustavimo Kataija

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.04.16. | 17:10

Optimizam u Borcu pred gostovanje Crvene zvezde

Đuro Zec ispred Dušana AnđelkovićaGolman Borca iz Čačka Vladimir Bajić izjavio je da su dueli protiv Crvene zvezde uvek dodatni motiv i da se nada pozitivnom rezultatu, dok napadač Ðuro Zec smatra da je ključ za uspeh zaustavljanje Aleksandra Kataija.
Propustili smo veliku šansu da slavimo pobedu u poslednjem kolu, pred plej-of, ali pokušećemo to da nadoknadimo u subotu. Uvek postoji dodatni motiv kada igrate sa Zvezdom, a koliko će naša dobra igra biti dovoljna da ostanemo neporaženi, zavisi i od njih. Oni su bez poraza, a mi, opet nismo izgubili sve šanse da trku za bodove završimo na četvrtom mestu i izborimo plasman u Evropu“, rekao je Bajić na konferenciji za medije.

Njegov saigrač Zec smatra da crveno-beli imaju odlične igrače, ali da je Katai opasnost broj 1.
Od njegovog učinka najviše zavisi igra crveno-belih u napadu, a verujem da će se od starta opredeliti za ofanzivnu varijantu. Pružićemo maksimum, znamo da ništa ne možemo da izgubimo, ali da mnogo možemo da dobijemo. Pobedom bismo stekli velike izglede da prvenstvo završimo u vodećem kvartetu“, izjavio je Zec.

Izabrane vesti

Utakmica drugog kola plej-ofa Superliga između Borca i Zvezde igra se sutra od 17 sati na stadionu kraj Morave, a kvote Kladionice MOZZART za taj meč pogledajte OVDE.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star sport)


tagovi

Vladimir BajićSuperligaSrbijaĐuro ZecBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara