Čanak: Bondža izvanredan, Von će nam pomoći u kupu

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.02.18. | 22:01

"Uvek ima grešaka, a ima tu stvari koje se čuvaju za kup. Ne potcenjujem ove ekipe, ali mislim da ćemo u polufinalu kupa igrati sa Megom. Idemo od utakmice do utakmice, na to nas obavezuje dres Partizana i ova publika koja je došla na utakmicu", rekao je trener Partizana posle pobede nad Megom

Trener Partizana Nenad Čanak rekao je da je pobeda protiv Mega Bemaksa bila značajna, ali da “u nekom drugom smislu i nije”, s obzirom da plasaman crno-belih u plej-of ABA lige ne zavisi direktno od njih.
"U nekom rezultatskom smislu i nije, ali izuzetno je bitno da mi probamo da dobijemo svaku utakmicu do kraja i odigramo najbolje moguće, dres Partizana nas na to obavezuje. S te strane, zadovoljan sam pristupom i igrom. Uvek ima grešaka, a ima tu stvari koje se čuvaju za kup. Ne potcenjujem ove ekipe, ali mislim da ćemo u polufinalu kupa igrati sa Megom. Idemo od utakmice do utakmice, na to nas obavezuje dres Partizana i ova publika koja je došla na utakmicu”, rekao je Čanak.

Partizan je večeras slavio sa 89:73 i tako zadržao teorijske šanse da će se plasirati u plej-of. Novajlije su bile odlične, pre svih Bondža Si, koji je završio meč bez promašaja iz igre, sa 17 poena i devet skokova.
"Bondža potvrđuje što smo znali o njemu. Izvanredan 'fizikalac', pametan momak, ponaša se besprekorno u svlačionici i na treningu, na nama je da uradimo sve da nastavi da igra ovako. Von je kvalitetan igrač, u jednom trenutku njegova nespremnost možda sad izlazi na videlo, pošto sada ulazi u zamor, jer nije neko vreme igrao takmičarske utakmice, ali sam siguran da će nam pomoći već u kupu", rekao je Čanak.

Izabrane vesti

Solidnu minutažu protiv Mege dobio je i mladi Marko Pecarski.
"Marka znam odlično, on igra koliko zasluži na treningu i koliko na utakmici pokušava da poštuje ono što je dogovor. U jednom trenutku je bilo dobro, u drugom nije, ali ga nisam sankcionisao. Trebao nam je tada neki drugi profil igrača. Večeras je bilo dobro, ne znam kakva će situacija biti drugi put", zaključio je Čanak.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Nenad ČanakBondža SiKvame Von

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara