""
""

Čanak: Dobar trening...

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.12.17. | 22:11

"Poslužiće kao priprema za mnogo važniji meč protiv Mornara", poručuje trener Partizana

Trener Partizana Nenad Čanak nije posle meča odavao utisak zadovoljnog čoveka. Očekivano.
"Teška utakmica u smislu velike potrošnje energije a na kraju ni za šta. Ali, poslužiće kao dobar trening za mnogo važniji meč protiv Mornara. Ponovile se neke stvari sa meča protiv MZT-a. Prvo poluvreme zadovoljavajuće u odbrani, u drugom mnogo grešaka i iskakanja iz sistema. To je bilo uzrokovano skraćenom rotacijom i trenutnim fizičkim stanjem ekipe. Limož pogodio bitne šuteve za tri. Na kraju odlučila jedna lopta. Miler daje te poluzicere u velikom procentu, a sad je promašio, ali idemo dalje", kaže trener Partizana.

Izabrane vesti

Kakvo će biti brojačno stanje u subotu?
"Novica je možda mogao da igra večeras, ali je važnija ona utakmica u subotu. Vanja je na zagrevanju osetio bol, procenili smo da je bolje da pauzira i ovaj meč. Prvobitno sam hteo da odigra pet, šest minuta. Njih dvojicu očekujem u kombinaciji za tim za Mornar. Čakarević, Tomić i Gavrilović su u autu na duže vreme", objašnjava Nenad Čanak.

Trener Limoža Kajl Mining je bio jasan:
"Nije utakmica imala rezultatski značaj, pa su igrači bili malo umorni. Nismo dozvolili Partizanu da ode na više od 10 do 12 poena prednosti u prvom poluvremenu. Uspeli smo u nastavku da podignemo nivo samopouzdanja i da izvučemo pobedu."

(FOTO: Star Sport)


tagovi

EvrokupKK LimožNenad ČanakFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara