"Marko Pavlovski"
"Marko Pavlovski"

Čeda Janevski nije impresioniran, ali Zvezda ne zaboravlja - poziv za Marka Pavlovskog

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.01.16. | 09:12

Sportski žurnal navodi da crveno-beli pokušavaju da iskoriste činjenicu da je kapiten šampionske generacije “Litvanaca“ u drugom planu u Muskronu

Marko PavlovskiNovogodišnje iznenađenje za navijače Crvene zvezde. Istina, nije baš da je iznebuha, jer se Marko Pavloski i ranije pominjao kao potencijalna meta crveno-belih, ali prema pisanju Sportskog žurnala interesovanje je ove zime ponovo aktuelizovano. Kapiten šampionske generacije "Litvanaca" nezadovoljan je statusom u belgijskom Muskronu, pa bi Zvezda mogla da se bude spasonosno rešenje.

Jer Pavlovski je u Muskronu odigrao svega 69 minuta, računajući tu i onih 26 u Kupu, pa je jasno da se prvobitna ideja o sakupljanju iskustva posle neuspele epizode u Portu nije sprovela u delo. Čedomir Janevski, nekadašnji trener Crvene zvezde, nije bio impresioniran obećavajućem biografijom 21-godišnjeg veziste.

Izabrane vesti

U Ljutice Bogdana pak nisu zaboravili koliki je Pavlovski talenat. Uostalom, on je u Portugaliju otišao iz OFK Beograda koji je tada vodio Zvezdan Terzić, sadašnji generalni direktor Crvene zvezde. Posao bi, međutim, mogao da se izjalovi ako Muskron smenio Janevskog, a prema navodima Žurnala postoje indicije da bi tako nešto moglo da se desi. Takođe, trenutni plan zastupnika mladog fudbalera je promena sredine.

Ono što Zvezdu dodatno privlači ovakvom aranžmanu jeste činjenica da je Muskron pod kontrolom menadžera Pinija Zahavija, koji vodi brigu o karijeri Pavlovskog, pa Žurnal piše i da bi lucidni vezista mogao da u Beograd stigne bez obeštećenja, a da se njegovi zastupnici kasnije namire od nekog budućeg transfera.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaŽupiler Pro ligaMuskronMarko PavlovskiEvropaFK Crvena zvezdaBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara