Ilija Nestorovski
Ilija Nestorovski

Čekajući da se Nestorovski vrati sa "odmora"...

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.02.18. | 14:22

Makedonac nije postigao gol u drugom delu sezone, Palermo prepustio prvu poziciju

Trijumf - remi - trijumf - remi - trijumf - šamar!

Granitna odbrana je potpuno razbijena u Empoliju, prvo mesto je prepušteno, pa je trka za direktan plasman u elitni rang postala dodatno uzbudljivija. Na zatvaranju 25. kola, Palermo, prvi favorit za promociju u Seriju A, dočekuje i nada se produžetku serije pobeda na Renco Barberi, gde je poslednji put primio gol još krajem novembra. Taktička katastrofa nije preterano potresla Bruna Tedina koji je u najavi današnje utakmice istakao da ima još mnogo do kraja i da ne bi bilo iznenađenje da se Čitadela, Bari, Parma, Kremoneze ili neko peti priključi borbi za jedno od prva dva mesta.

Izabrane vesti

Da Orlovima sa juga neće biti nimalo lako, svedoči i dobar momentum današnjeg rivala Fođe, koja je nakon minimalnog neuspeha na startu drugog dela sezone u Fođi, savladala Entelu i Avelino. Mediji na Apeninima mali derbi juga fokusiraju na krizu Ilije Nestorovskog, najboljeg strelca Palerma i jednog od najtraženijih igrača iz Serije B. "Makedonski Vardi" očigledno je glavom i dalje na odmoru, pa ukoliko verujete da je sa istog konačno stigao jedinica se ne dovodi u pitanje.

Podsetimo, okršaj Palerma i Empolija u okviru četvrte runde okončan je bez pobednika (1:1). Sličan golgeterski učinak se očekuje i sada, budući da su momci u roze opremi, izuzimajući pomenuti debakl u prethodnom kolu, najčešće mrežu zadržali netaknutom. Uz to, poseduju kadar da zatresu mrežu rivala, pa bismo vam uz keca preporučili 0-2 gola. Kvota mami...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:30 1032 ITA 2 Palermo - Foggia kmb 1&0-2 4,90
Ukupna kvota4,90

(FOTO: Action Images)


tagovi

Ilija NestorovskiSerija BFođa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara