""
""

Čelsi daje 43.000.000 evra za najboljeg napadača Evrope!

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.11.15. | 10:46

Da li je to Murinjo pronašao rešenje za svoje probleme?

Dijego Kosta, Loik Remi i Ramadel Falkao postigli su zajedno tek tri gola ove sezone u Premijer ligi, pa je jasno da Žoze Murinjo u zimskom prelaznom roku želi da angažuje svežu krv na mestu napadača. Mnoga imena se pominju kao njegove želje, a posednje u nizu je Aleks Tešeira.

Izabrane vesti

Brazilac je najbolji strelac u Evropi ove sezone. Postigao je 21 gol u 22 nastupa za Šahtjor, a engleski Standard piše kako bi njegova cena mogla dobrano da isprazni kasu Plavaca, pošto se pretpostavlja da ga Ukrajinci neće pustiti ispod 30.000.000 funti, što je oko 43.000.000 evra.

Sam Tešeira nedavno je izjavio kako ne bi imao ništa protiv dolaska na Stamford Bridž...
"Imam ponudu. Zadovoljstvo mi je da vas obavestim da Čelsi želi da me angažuje. Nadam se da će do transfera doći u januaru", kazao je jednom prilikom Brazilac.

S obzirom da je ove sezone već igrao za Šahtjor u Ligi šampiona Aleks Tešeira ne bi mogao da pomogne šampionu Engleske u elitnom takmičenju, ali to očigledno nije mnogo važno Žozeu Murinju, pošto mu je prevashodni cilj da popravi plasman u Premijeršipu i pokuša da se domogne četvrte pozicije.

(foto: Action Images)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

Premijer ligaEvropaEngleskaČelsiAleks Tešeira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara