""
""

Čelsi hoće Pelea - Sautempton traži 19.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.07.16. | 22:00

Italijanski napadač je želja Antonija Kontea u slučaju da Alvaro Morata ne stigne na Stamford Bridž

Novi menadžer Čelsija Antonio Konte ozbiljno razmatra mogućnost da za 14.000.000 evra kupi napadača Sautemptona Gracijana Pelea, ukoliko mu napadač Reala Alvaro Morata nekako isklizne na kraju.

Izabrane vesti

Sveci su voljni da prodaju italijanskog reprezentativca, ali je problem što traže čak 19.000.000 evra za fudbalera koji ima još godinu dana ugovora sa ovim klubom. Čelsi nije jedini koji želi igrača zvučnog prezimena, pojedini kineski superligaši se interesuju za 30-godišnjeg Italijana koji je oduševio na Evropskom prvenstvu u Francuskoj upravo u ekipi Antonija Kontea.

Kako piše Dejli Mejl, Plavci ozbiljno razmatraju Pelea kao opciju za špic napada, ali su spremni da mu ponude ugovor samo na godinu plus godinu zbog poznatog klupskog pravila da sa igračima u 30. godini potpisuju kratkoročne ugovore. 

Morata i dalje ostaje primarna želja Plavaca, a za ovu nedelju u Madridu su zakazani pregovori čelnika Čelsija sa menadžerom španskog reprezentativca Huanmom Lopezom. Madriđani su iskoristili mogućnost da ga otkupe za 30.000.000 evra od Juventusa pre nekoliko nedelja, a sada će gledati da ga skupo preprodaju i dobro zarade.

Antonio Konte sledeće sezone na Stamford Bridžu planira da igra u formaciji 3-5-2, a Čelsiju su novi napadači preko potrebni nakon što je objavljeno da su Radamel Falkao i Alešandre Pato napustili London. Za sada je stigao Miši Bačuaji iz Marselja za 40.000.000 evra, a kako trenutno stoje stvari, Dijego Kosta će, uprkos interesovanju nekadašnjeg kluba Atletiko Madrida, ostati u Čelsiju.

(FOTO: Action Images)   


tagovi

TransferiPremijer ligaletnji prelazni rok 2016Gracijano PeleEngleskaČelsiAntonio KonteAlvaro Morata

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara