"Stevan Jovetić (Inter)"
"Stevan Jovetić (Inter)"

ČELSI - INTER: neuigrane odbrane navode na GG

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.07.17. | 08:57

Poslednji meč singapurske grupe u Međunarodnom kupu šampiona koji počinje danas od 13.35 č doneće nam lep fudbal i još lepše prilike za popunjavanje tiketa

Stevan Jovetić (Inter)

Dueli na Međunarodnom kupu šampiona neretko prelaze granicu pripremnih i prerastaju u takmičarski okršaj s mnogo žara. Bez obzira na sastave. Videli smo, baš u ovoj singapurskoj grupi sa koliko suželje Čelsijevi igrači pokušavali da uzvrate udarac minhenskom gigantu posle neobjašnjivo slabe igre u prvom kvartalu meča. Ipak, nemački tim je slavio na kraju sa 3:2. U međuvremenu, Inter je (pomalo) neočekivano pobedio favorizovani Bajern sa 2:0 i sada vodi na ovoj mini-tabeli ispred Bavaraca. 

Izabrane vesti

Nova fudbalska poslastica čeka nas već  danas od 13.35 (TV Arena sport, kada će koplja ukrstiti fudbaleri Čelsija i Intera. Od onog čuvenog dvomeča u osmini finala Lige šampiona 2010. godine, posle čega se Inter vođen Žozeom Murinjom popeo na evropski tron, dva tima sastala su se još samo jednom. Bilo je to tri godine kasnije, upravo na ovom predsezonskom turniru. Tada su Oskar i Azar u samo 15 minuta razbili Nerazure. 

Inter je u meču s Lionom pokazao da je pred Lučanom Spaletijem dosta posla, u pogledu uigravanja svih linija tima. Posebno će biti interesantno videti hoće li pronaći mesto u timu za Stevana Jovetića, koji je golom protiv Lavova opet stavio do znanja svima u klubu da može da ima veliku ulogu u timu. 

Čelsi je pripreme za odbranu titule i povratak u Ligu šampiona počeo prilično snažno, a sudeći po tome kako su prošli mečevi protiv Arsenala i Bajerna, očekujemo da će i susret s Interom biti otvoren i zanimljiv. I, ono što je najvažnije, s dosta golova. 

Predviđamo da će pasti bar dva gola, bar po jedan na obe strane. Čelsijeva odbrana i dalje je nesigurna i neuigrana, Miši Batšuaji je u odličnoj formi, a trebalo bi videti i malo više od Alvara Morate, dok je Interova ofanziva sposobna da postigne gol, s tim da u odbrani znaju često da duvaju vetrovi.

Da sumiramo, za ovaj susret konkretno predlažemo TGG GG (kvota 1,48), ali i KMB 1X&2+ (1,37).

(foto: Action Images)


tagovi

Stevan JovetićSIngapurMiši BatšuajiInternacionalni kup šampionaInterČelsibet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara