""
""

Čelsi kupio štopera za 5.000.000 evra (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.01.16. | 19:31

Mladi defanzivac je napustio kamp reprezentacije i već je na putu za London

Čekao se štoper na Stamford Bridžu mesecima, a ono što nije pošlo za rukom Žozeu Murinju letos, jeste Gusu Hidinku ove zime. Novo pojačanje Čelsija je Met Mijazga iz Njujork Red Bulsa! Za ljubitelje fudbala u Evropi, ne baš popularno ime, ali s one strane Atlantika tvrde da je reč o čudu od igrača.

Izabrane vesti

Mijazga je već na putu za London i u narednih 24 časa će biti i zvanično potvrđen kao pojačanje Plavaca. Amerikanac koji poseduje i poljski pasoš je jedna od najvećih fudbalskih nada „preko bare“. Letos je igrao za američku reprezentaciju na Mundijalitu kada ih je Srbija eliminisala u četvrtfinalu posle izvođenja penala.

Do sada su se Lester i Stouk pominjali kao zainteresovani klubovi za Mijazgu, ali kada je stigla ponuda Čelsija, nije više bilo dileme. Nujork i nije imao velikog izbora s obzirom da je igrač ušao u poslednju godinu ugovora i nisu hteli da rizikuju i ostanu bez obeštećenja.

Mijazga je napustio kamp američke reprezentacije koja se priprema za prijateljske utakmice sa Islandom i Kanadom i zaputio se ka Londonu gde će biti  zvanično predstavljen kao novi član Plavaca. 


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Premijer ligaMet Mijazgameđunarodni fudbalEvropaEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara