Ceo svet misli da se provukao, PSŽ traži alibi u sudijama?! Nejmar bljuje po Kujpersu: Ne poštuje me

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.11.18. | 14:28

Sveci ne mogu da presale ispuštenu pobedu u Napulju

Opšti utisak: trebalo bi u Pari Sen Žermenu da budu srećni što su iz Napulja poneli i taj jedan bod. Da je bilo fudbalske pravde Napoli bi pobedio, pošto je u većem delu utakmice bio mnogo bolji tim na terenu. Ipak, Parižani nisu saglasni sa tom ocenom i krivca za neuspeh traže u holandskom sudiji Bjornu Kujpersu. Nejmar je posebno besan.
Sudija mi je rekao nešto što nije smeo. Bilo je to nepoštovanje. Ne želim da ponavljam šta mi je rekao, međutim, neko sa vrha bi morao nešto da uradi. On ne sme da se ponaša prema meni tako. Od nas se traži da poštujemo sudije i trebalo bi da nam uzvrate istom merom”, ljut je Brazilac.

Nije jedini. Zamerke ima i šef struke Tomas Tuhel. Smatra da je penalu nad Lorenceom Insinjeom prethodio ofsajd, te da je za PSŽ trbalo da bude dosuđen penal zbog prekršaja nad Huanom Bernatom.
Teško je prihvatiti takve odluke, ali to nam je što nam je. Nedostajalo nam je sreće”.

Izabrane vesti

Prvi operativac kluba Naser Al-Kelaifi nije krio razočaranje.
Trebalo je da bude 2:0, a ne 1:1. Zaista nam je potreban VAR u Ligi šampiona što je pre moguće. Izgubili smo dva boda zbog sudijskih grešaka”.  

I golman Đanluiđi Bufon je odgovornost svalio na sudijske greške, pa i Julijan Draksler… Samo kapiten Tijago Silva nije tražio opravdanje. Mada je podsetio da je baš Kujpers pre nekoliko godina Pari Sen Žermenu isključio Zlatana Ibrahimovića.
Moja greška je uzrok gola… Tu je i pitanje da li je Hoze Kaljehon bio u ofsajdu, ali svakako moja greška. Međutim, penal nad Juanom je postojao. Uvek je tako sa ovim sudijom. Isključio je Ibrahimovića protiv Čelsija. Samo treba da zaboravimo da razmišljamo o njemu” , kaže Silva.

(FOTO: Reuters)


tagovi

NejmarBjorn Kujpers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara