"Čičarito"
"Čičarito"

Čičarito naljutio Anrija: Slavio si kao da si osvojio Mundijal, trebalo je da se okreneš i zahvališ Ronaldu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.04.15. | 10:55

„Pošteno govoreći, ne znamo kad će mu se ukazati šansa naredni put“, iskren je penzionisani francuski as

ČičaritoJedan promašaj, drugi promašaj, treći promašaj... Na kraju je i pogodio Čičarito Ernandez, odveo Real u polufinale Lige šampiona, razveselio publiku na stadionu Santjago Bernabeu i naljutio jednog velikog asa - Tjerija Anrija.

Nekadašnji napadač Arsenala i reprezentacije Francuske oštro je kritikovao ponašanje Meksikanca, uveravajući da je posle pogotka koji je presudio Atletiku morao da podeli radost sa asistentom, Kristijanom Ronaldom.
Videlo se da je otišao da proslavi gol sam za sebe, ali morao je da zahvali Kristijanu. To je ipak, po mom sudu, Ronaldov gol. Ono što mi se nije svidelo je reakcija Čičarita, delovao je kao da je osvojio Mundijal. Dečko, okreni se i proslavi gol sa Ronaldom“, javna je poruka Anrija u televizijskoj emisiji engleskog Skaja.

Izabrane vesti


Doduše, opravdanje za kako to i sam Meksikanac reče - najvažniji gol u njegovoj karijeri - možda može da se nađe u činjenici da otkako je stigao na pozajmicu u Real sedi na klupi, pošto je u prednosti Karim Benzema (trenutno povređen).
Ne znam kakav će biti status Čičarita u budućnosti. Pošteno govoreći, ne igra mnogo, sinoć je dobio priliku, a čak ne znamo kad će mu se ukazati naredni put. Imao je nekoliko šansi pre gola, ali za to štio je zatresao mrežu morao bi da zahvali Ronaldu“, ostaje pri prvobitnom stavu Tjeri Anri.

(FOTO: Action images)


tagovi

Tjeri AnriŠpanijaReal MadridPrimeraLiga šampionaHavijer ErnandezEvropaČičarito

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara