"Iz vremena u Realu"
"Iz vremena u Realu"

Čičarito osuo paljbu po Mančesteru i Realu: Niste mi dali da uspem, a svugde sam davao golove

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.06.16. | 17:14

„U Leveruzenu me žele na terenu, a u prethodna dva kluba su me držali na klupi“, kaže Meksikanac

Iz vremena u RealuMali grašak za veliki klub. Nisu baš svi tako mislili. Iako su ga imali na raspolaganju. Ni Mančester junajted, a odmah posle njega ni Real Madrid propustili su priliku da iskoriste napadački potencijal Havijera Čičarita Ernandeza, poznatog baš pod nadimkom „mali grašak“.

Ima ko jeste. Bajer i njegov trener Rodžer Šmit ove sezone na pravi način su uklopili Meksikanca u stil igre ekipe iz Leverkuzena, a ovaj im vratio tako što je postao najbolji strelac tima i sa 26 pogodaka na 37 utakmica dokazao klasu.

Izabrane vesti

Mada, deluje da ga i dalje boli što nije uspeo u prethodnim sredinama. Ili što mu nisu dali da uspe.
Da sam dobio šansu, tačnije da su mu dali više prilika, da igram po 20 vezanih utakmica za Mančester junajted ili Real Madrid možda bih postao zvezda i u tim klubovima. Tek u tom slučaju bi navijači mogli da shvate da li sam dobar igrač ili ne. To nikad nećemo saznati“, priča Čičarito.

Prošlog avgusta Luj van Gal ga je za 12.000.000 evra prodao Nemcima, posle sezone provedene na pozajmici u glavnom gradu Španije.
O mojoj karijeri najbolje govore brojevi. Za Junajted sam bio starter na 80 utakmica i postigao 65 golova, dok sam za vreme boravka u Madridu počeo samo 12 mečeva i bio precizan devet puta. Jedina je razlika što sad u Leverkuzenu imam dovoljno minuta da pokažem koliko stvarno vredim. Ovde sam dao 26 golova na 37 utakmica. Ovde me žele na terenu, dok su me u prethodna dva kluba želeli više na klupi“, dodao je Havijer Ernandez.

(FOTO: Action images)


tagovi

NemackaHavijer Ćićarito ErnandezEvropaBajer Leverkuzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara