""
""

Čile preživeo Barankilju: Bravo „izginuo“ za nacionalni tim, Falkao u dresu Kolubije posle 394 dana (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.11.16. | 23:37

Bez golova na stadionu Roberto Melendez

Čile je preživeo pakao u Barankilji i osvojio zlata vredan bod na gostovanju Kolumbiji u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji (0:0).

Izabrane vesti

Domaćin je silovito napadao, posebno u prvom poluvremenu, dok su se gosti u drugom delu utakmice odlučili na grčevitu odbranu svog gola i u tome su uspeli. Jedan od junaka pozitivnog rezultata selekcije Huana Antonija Picija bio je fenomenalni Klaudio Bravo, koji se toliko nije štedeo da se u 64. minutu i povredio, ali to nije sputalo njegov tima na putu ka željenom cilju.

Sastav Hosea Nestora Pekermana je činio sve da stigne do tog jednog gola, koji bi sasvim sigurno značio i osvajanje sva tri boda, ali nije uspeo. Pekerman je već na poluvremenu umesto Migela Borhe uveo Radamela Falkaa, koji se našao u nacionalnom dresu posle 394 dana, silno se borio, ali je jasno da mu je neophodno još mečeva u nogama da bi se vratio u nekadašnju formu.

Čileanci su ostali na petom mestu i sada imaju bod više od šestoplasirane Argentine, koja večeras gostuje Brazlu u Belo Orizonteu, dok se Kolumbija popela na treće mesto, ali sa samo bodom više od večerašnjeg rivala. Do kraja kvalifikacija ostalo je još sedam kola, pa nema sumnje da ćemo gledati pravu dramu u završnici.

KVALIFIKACIJE ZA SP - 11. KOLO:

Kolumbija - Čile 0:0

00.00 Urugvaj – Ekvador
00.30 Paragvaj – Peru
00.30 Venecuela – Bolivija
00.45 Brazil - Argentina

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalRadamel FalkaoKolumbijaKlaudio Bravo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara