""
""

Ćirković: Nije mi jasno zašto me je Tomić sklonio

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.11.16. | 09:22

Stameni štoper se vratio u prvi tim Partizana posle 10 meseci

Posle punih 10 meseci Lazar Ćirković se vratio u prvi tim Partizana. 

Izabrane vesti

Sklonjen je pred početak zimskih priprema odlukom tadašnjeg trenera Ivana Tomića, ali mu je novi stručni štab predvođen Markom Nikolićem ponovo ukazao šansu pa je odigrao prijateljski meč sa Zemunom u sredu.
„Treniram individualno sa kondicionim trenerom Mišom Filipovićem. Uoči prijateljskog duela sa Zemunom dobio sam poziv Marka Nikolića da se pridružim prvotimcima. Odigrao sam celu utakmicu i hvala mu na tome“, istakao je Ćirković u razgovoru za Sportski žurnal.

Nekadašnji štoper Rada bio je zbunjen odlukom bivšeg trenera.
„Tadašnji trener Ivan Tomić me je sklonio na početku zimskih priprema. Samo je rekao da o meni kao igraču misli sve najbolje, ali da se ne uklapam u njegovu viziju. Ništa mi nije bilo jasno. Od tada pa do sada sam trenirao individualno, jedno vreme sa Teleoptikom. Izgubio sam godinu dana, a da ne znam pravi razlog. Iz ekipe koja je igrala protiv Augzburga i borila se za proleće u Evropi ostali smo samo Božinov, Jevtović i ja“, napomenuo je Ćirković.

MOZZART KVOTE: Partizan - Novi Pazar: 1 (1,20), X (6,00), 2(12,0)

Boli ga što je previše vremena proveo na tribinama, a svojevremeno je spakovao u džep i Harija Kejna.
„Od utakmice sa Totenhemom iz septembra 2014. do danas mogao bi da se snimi film. Tada – u krupnom kadru, poslednjih godinu dana – bez fudbala. Zar je normalno da ispašta samo jedan? Nisam se ni sa kim svađao...“

Visoki štoper kaže da je pod ugovorom sa Partizanom (do leta 2018.) i da je na raspolaganju.
„Nisam razgovarao sa Nikolićem, jer nismo imali vremena. Što se tiče daljih koraka ne znam šta će biti. Marko dobro zna koliko i šta mogu. Znam samo da ne smem više da izgubim ni dana“, zaključio je Lazar Ćirković.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMarko NikolićLazar ĆirkovićIvan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara