"Blažević"
"Blažević"

Ćiro Blažević najavio odlazak: Volim Zadar, ali ne mogu da se blamiram

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.12.14. | 12:44

"Moram da vodim račune i o sebi", dodao je trener svih trenera

BlaževićMiroslav Ćiro Blažević zatražio je nekoliko dan odmora kako bi dobro razmislio da li da ostane na klupi Zadra. Trener svih trenera preuzeo je Zadrane 14. septembra, nanizao pobede protiv Slaven Belupa, Lokomotive, Zagore, spominjala se čak Evropa, ali ubrzo je sve krenulo nizbrdo. Počeli su loši rezultati, finansijski problemi, potom su uhapšeni direktor i predsednik Zadra Dalibor Zebić i Reno Sinovčić, pa je Blažević počeo da pakuje kofere.
“Ne znam šta da radim, mnogo mi je teško. Ako ne bude bilo neke objektivne klime za nastavak, ne vidim kako sve ovo može dobro da se završi. Zadar je najlepši grad na svetu, ali iscrpljen sam i umoran. Volim ovaj grad, ljude koji žive u njemu, međutim, mnogi ne shvataju u kakvoj smo situaciji. Moram da vodim račune i o sebi, na neki način sam se i izblamirao”, u svom stilu kaže Ćiro, a prenosi 24sata.hr.

Zadar nezadrživo klizi ka drugoj ligi. Skoro poslednji ekser u sanduk sa mrtvacem udarilo je Gradsko veće, koje je odlučilo da smanji donaciju klubu. Umesto dosadašnjih 365.000 evra daće svega 130.000 evra.
"Čuo sam i ta vest me je dobro uzdrmala. Verovao sam da će grad, kao većinski vlasnik, stati ozbiljno iza kluba. Da pokušamo da ga spasimo. Ovako, to mi se čini kao utopija. Iako, čuo sam da je Rijeka ponudila pomoć... Moram da vidim”, ne zna šta da radi Blažević.

Izabrane vesti

Pripreme Zadra počinju 7. januara. Kako sada stvari stoje, bez legendarnog Ćire.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaHrvatskameđunarodni fudbalMiroslav Ćiro BlaževićZadar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara