"Čizma čeka Sinišu Mihajlovića"
"Čizma čeka Sinišu Mihajlovića"

Čizma čeka Sinišu Mihajlovića - Sampdorija stala u red

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.11.13. | 17:49

Klub iz Đenove razmišlja o opciji da srpskim selektorom zameni Delija Rosija. U igri od ranije i Lacio

Čizma čeka Sinišu MihajlovićaSamo devet bodova iz 11 utakmica i mesto uz samu granicu ispadanja (iako je još rano govoriti o krajnjem ishodu na tabeli) učinak su sa kojim uprava Sampdorije ne može da se pomiri. Poraz od Sasuola u poslednjem kolu Serije A mogao bi da se ispostavi kao kap koja je prelila čašu, s obzirom da italijanski mediji pišu da je uprava kluba iz Đenove, iako je načelno pružila podršku šefu struke, na pragu odluke da smeni Delija Rosija.

Navodno je jedini razlog što se to još nije desilo taj što trenutno nema pravo rešenje za Rosijevog naslednika. Ali ono se nazire u liku Siniše Mihajlovića.

Izabrane vesti

Sport MediaSet, ipak, piše da je selektor Srbije samo jedan od kandidata. Uostalom, on je još pod ugovorom sa Fudbalskim savezom Srbije, ali bi njegova sudbina trebalo da se razjasni do kraja novembra, kako je sam Mihajlović rekao u jučerašnjem intervjuu za MOZZART Sport.

Istom onom u kojem je naveo da, čak i ako ne produži saradnju sa Tomislavom Karadžićem, “neće dugo čekati na novi posao“.

Ponuda ima, jer je osim Sampdorije interesovanje ranije iskazalo i rukovodstvo Lacija. I Rosiju i Vladimiru Petkoviću otkaz visi o koncu – još jedan kiks i zbogom.

A podsetimo da je Mihajlović igrao i za Sampu i za Lacio.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Delio RosiEvropaFSSItalijaLacioreprezentativni fudbalSampdorijaSerija ASiniša MihajlovićVladimir Petković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara