Esekijel Palasios
Esekijel Palasios

Čolo naciljao najvećeg ženskaroša Argentine: Ima samo 19 godina i po tri devojke u isto vreme

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.10.18. | 21:40

Ako smiri glavu...

Sličan put je birao Matijas Kraneviter. Nije prošao, mada je Atletiko uspeo da prodajom Zenitu izvuče 8.000.000 evra koliko je platio River Plati za neumornog zadnjeg veznog. Možda baš zbog toga nije se obeshrabrio, pa je Dijego Čolo Simeone ponovo krenuo na jednog Riverovog igrača. Na nišanu je Esekijel Palasios.

Madridski As je objavio informaciju, a argentinski mediji se odmah nadovezali tvrdnjom da je Riverova uprava momentalno reagovala i stupila u pregovore sa menadžerom 19-godišnjeg veziste. Žele da produže ugovor i povećaju otkupnu klauzulu, sada postavljenu na 15.000.000 evra s tim da Riveru ide 75 odsto. Ideja je da se obeštećenje podigne na okruglo 30.000.000 evra.

Izabrane vesti

Atletiko bi naravno da požuri i sve završi pre no što se cena udvostruči da mu Palasios ne bi pobegao kao Lautaro Martinez, koji je završio u Interu. Već neko vreme Jorgandžije pikiraju mlade argentinske fudbalere. Baš letos je za oko 2.500.000 evra kupio 18-godišnjeg štopera Nehuena Pereza, ali ga je ostavio da se kali u Argentinos Juniorsima.

Palasios bi bio mnogo veći ulog, ali i veći rizik. Njega su lokalni mediji često opisivali kao veoma problematičnog. Da ne izvučemo neku poganiju reč. Palasios naime ne može da se kontroliše kad vidi lepu devojku, pa je pre samo dva meseca bio na stubu srama kada je otriveno da je u isto vreme bio i sa Instragram modelom Sol Perez i sa mladom pevačicom Julijanom Oreljano. Onda su saznalo da je već četiri godine u vezi i sa komšinicom Karen Gramaho. Sve tri su ga ostavile kad su saznale jedna za drugu.

Ipak, nakon tih dana skandala uspeo je Palasios da se sabere. Standardan je u Riverovom timu, klasičan “box to box“ fudbaler, mada može da pokrije nekoliko pozicija, iako se kao dešnjak najbolje snalazi po levoj strani... Nije običan razarač protivničke igre, a nije baš ni plejmejker, mada ima i te kako smisla za igru. Impresionirao je Atletikove skaute u remiju sa Bokom Juniors u nedavnom Superklasiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy 22hs no te pierdas PH podemos hablar por @telefe Vestido @conipueblashop Zapatos @ninacharme

A post shared by Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) on Jul 14, 2018 at 2:18pm PDT

(FOTO: Action Images)


tagovi

River PlejtEsekijel Palasios

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara