""
""

Čovek koga niko nikad nije kupio na pragu novog “transfera“

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.11.17. | 17:07

Klub veterana iz španske Segunde proba nekadašnju zvezdu Arsenala i Milana...

Francuski internacionalac Matje Flamini na pragu je novog angažmana. Veteran iz Marselja od leta je bez ugovora, a kako javljaju španski mediji on će narednih dana, ukoliko uspešno prođe probu, potpisati za Rajo Valjekano. 

Izabrane vesti

Iako ima 33 godine i već duže vreme je potpuno van forme - za Kristal Palas u prošloj sezoni odigrao svega 268 minuta - Flamini nema nameru da okači kopačke o klin, tako da će se najverovatnije oprobati u španskoj Segundi. 

Valjekano je inače klub veterana. Popularne Pčelice dobro guraju ove jeseni, bore se za povratak u elitu, a tom putu nose ih igrači poput Trashorasa (36 godina), Havija Gere (35), Manuča (34), Razvana Raca (36), Dorada (35), Antonija Amaje (34), pa golmana Tonja, koga ponajviše pamtimo iz slavnih dana Rasinga kada su na El Sardineru plesali Kolsa, Skaloni, Felipe Melo, Ezekijel Garaj i naravno - Munitis i Žigić

Matje Flamini mogao bi tako - ukoliko potpiše za Valjekano i na Valjekasu završi karijeru - da postane jedan od retkih igrača u 21. veku kog niko nikada nije kupio?! Da, dobro ste pročitali, za čitavu njegovu karijeru, koja traje od 2003, kada je postao prvotimac Olimpika iz Marselja, za Flaminija, odnosno njegovo obeštećenje, niko nikada nije izdvojio niti evro. A posle Marselja uzimali su ga Arsenal, Milan, opet Arsenal i naposletku Kristal Palas. 

Logično, zbog takvih "transfera" Matje Flamini uvek je uspevao da izboksuje jaku platu. Doduše, od zarade u Valjekanu neće baš moći da značajnije poveća svoje bogatstvo... 

(foto: Action Images)


tagovi

EvropaMetju FlaminiPrimeraRajo ValjekanoŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara