"Luda ideja Bernarda Elpstega"
"Luda ideja Bernarda Elpstega"

Čovek s vizijom… striptizeta na terenu?

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.09.13. | 11:41

Seksi Lucern! Ali Bernard Alpsteg želi još

Luda ideja Bernarda ElpstegaVeliki problemi muče Bernarda Alpstega. Uložio je golem novac u Lucern, rezultati su polako počeli da stižu, ali Svisproarena i dalje zvrji prazna. Ipak, ne brinite – 68-godišnji Alpsteg ima plan! I to kakav.
"Dobro ide. Aleks Fraj (direktor sporta, prim.aut) i (trener) Vladimir Kinder rade super posao. Imamo sjajan tim. Lucern je inspiracija. Lucern je ponovo seksi", počinje sa izlaganjem ideje pomalo perverzni Alpsteg u originalnom intervjuu za švajcarski Blik i nastavlja u zanosu:
"Možemo da budemo još atraktivniji. Želim šou pre početka utakmice. Recimo seksi igračice da animiraju publiku pre meča. Garantujem da bi stadion bio pun".

I da ne bude zabune – Alpsteg nije od onih koji se samo razmeću rečima. Ali, uprava švajcarskog šampionata rekla je ne!
"Svaka utakmica ide uživo u prenosu i moramo da se strogo pridržavamo rasporeda. Sat vremena pre početka tačno se zna šta se sme. Igrači izlaze na zagrevanje 45 minuta pre početka, najmanje 10 minuta pre prvog sudijskog zvižduka obe ekipe i sudije moraju da budu u svlačionicama, a pet minuta pre početka u tunelu. Jednostavno – nema vremena ni prostora za takve predstave", pojašnjavana Edmond Isoz, predsednik lige.

Izabrane vesti

(FOTO: prinscreen, blick.ch)


tagovi

EvropaLucernmeđunarodni fudbalŠvajcarska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara