"GABRIJEL BARBOSA GABIGOL"
"GABRIJEL BARBOSA GABIGOL"

Crni Miranda, šta uradi? Otera Gabigola od Intera!

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.08.16. | 09:27

Brazilskom napadaču se nimalo ne dopada atmosfera na Meaci

GABRIJEL BARBOSA GABIGOLTransfer sapunica oko Gabrijela Barbose Gabigola polako postaje atraktivna kao ona u vezi sa Polom Pogbom. Dobro, možda ne baš toliko, ali talentovani Brazilac svakodnevno nastavlja da ispunjava stupce svetskih medija. Gotovo svi veliki evropski klubovi jure njegov potpis. U trku su se uključili Čelsi, Lester i Mančester Junajted, a odranije Inter i Juventus.

Milanski klub je na Santosovu adresu poslao ponudu od 25.000.000 evra, a u međuvremenu je brazilski UOL Esporte saznao je da je 19-godišnji krilni napadač razgovarao sa svojim zemljakom iz Intera Žoaoom Mirandom i nakon toga odustao od Intera. 

Izabrane vesti

Njemu je defanzivac otkrio da tim sa Đuzepe Meace prolazi kroz tranziciju pošto su klub nedavno preuzeli kineski vlasnici i da nema dovoljno jaku ekipu za najveće domete, a to se Gabigolu nije dopalo. Nimalo. Željan je trofeja i želi da ih osvaja. Odmah. Takođe, Inter je dobio novog trenera Franka de Bura samo dve nedelje pred početak nove sezone Serije A.

Gabigol će o svojoj narednoj destinaciji odlučiti nakon Igara u Riju. On će zauzeti mesto u startnoj postavi u polufinalu olimpijskog turnira sa Hondurasom.

Inače, Santos je prema ugovoru obavezan da prihvati ponude od 18.000.000 za Gabigola, dok bi fudbaleru i njegovom ocu Valdemiru išlo preostalih 7.000.000.

Njegov agent Vagner Ribeiro obelodanio je da je najveću ponudu dosad poslao Lester u iznosu od 27.000.000 evra. A predsednik Santosa Modesto Roma kaže da Ribeiro laže i da na adresu kluba nije stigla nikakva ponuda iz Premijer lige. Klasična brazilska transfer sapunica.

Istina? Verovatno negde između...

(FOTO: Printskrin)


tagovi

žoao mirandaSerija Ario de žaneiro 2016Olimpijske igreJužna AmerikaItalijaInterGabrijel Barbosa GabigolEvropaBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara