Očajni navijači Fenerbahčea...
Očajni navijači Fenerbahčea...

Crno pa se ne vidi - Fener ispao i iz kupa i to od drugoligaša (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.01.19. | 20:26

Umranijespor ispisao klupsku istoriju i to na terenu velikana

Istorijski dan za Umranijespor! Maleni klub iz predgrađa Istanbula ostvario je večeras najveći rezultat u klupskoj istoriji - plasman u četvrtfinale Kupa Turske.

Uspehu Crvenih, koji postoje od 1938. godine, poseban pečat daje još jedna pobeda nad velikanom Fenerbahčeom, koji je porazom u revanšu od 0:1 na svom terenu doživeo novu blamažu u nizu. I večerašnja utakmica protekla je kao i sve prethodne u prvenstvu gde je velikan nadomak ispadanja iz lige.

Izabrane vesti

Problem svom timu napravio je Slovak Martin Škrtel koji je zaradio direktan crveni karton i isključenje u 67. minutu, a gosti su preko hitronogog Brazilca Leandrinja u 89. minutu stigli do vredne pobede. Lukavo je Brazilac fintirao i prevario defanzivce Fenera, a golman Demirel nemoćno je posmatrao kako lopta ulazi u mrežu.

Ovo je druga minimalna pobeda drugoligaša nad Fenerbahčeom u proteklih sedam dana.

Imao je domaćin šanse i sa igračem manje da stigne do gola i potencijalnih produžetaka, ali je najbolju priliku propustio Islam Slimani u 83. minutu kada je sa svega nekoliko metara glavom prebacio čitav gol iz dobre pozicije.

Foto: Reuters


tagovi

Umranije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara