"Džikić i Ratkovica"
"Džikić i Ratkovica"

Crno-beli složni: Jaka odbrana je ključ, hvala navijačima

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.11.16. | 20:59

"U napadu smo igrali pametno", rekao je Branislav Ratkovica

Džikić i RatkovicaPartizan nije igrao lepo za oko, ali jeste dovoljno dobro da u seriji teških mečeva izvuče pobedu protiv Solnoka u gostima s 70:55. Jedan od najboljih igrača bio je Branislav Ratkovica koji je imao 11 asistencija.

Na konferenciji za medije nakon meča istakao je da je ovo bila veoma važna utakmica za Partizan nakon poraza u poslednjem meču ABA lige protiv Crvene zvezde.
"Igrali smo jako, izašli smo na parket sa dobrim stavom, igrali vrlo dobru odbranu, a u napadu pametno. Donosili smo dobre odluke i to je bio ključ ove utakmice", rekao je Ratkovica i zahvalio se navijačima Partizana koji su došli da podrže crno-bele na gostujućem terenu u Mađarskoj.
"Mnogo nam znači kada ih imamo uz sebe", istakao je Ratkovica. 

Izabrane vesti

Pomoćni trener Partizana Nenad Čanak na konferenciji za medije rekao je da je odbrana bila na pravom nivou.
"Došli smo u Solnok bez dva bitna igrača, Veličkovića i Majstorovića, ali igrali smo odbranu onako kako želimo uvek da je igramo. Znali smo da Solnok igra bolje na domaćem terenu. U prvom poluvremenu nismo uspeli da zaustavimo Borisova i Vojvodu, dok smo u drugom igrali bolju odbranu na njima i to je bio ključ ove utakmice", istakao je Čanak

Crno-beli se vraćaju u Beograd gde ih u subotu 12. novembra od 21 čas očekuje utakmica 9. kola ABA lige protiv zagrebačke Cedevite. 

(FOTO: Star sport)


tagovi

SrbijaFK PartizanFIBA Liga šampionaEvropaBranislav RatkovicaAleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara